Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:40
Rangraf 2020-09-02, 23:50 3
Kurna blaszka...
Zgłoś
RYHOO 2020-09-02, 23:52 9
Jednego mniej - niestety znak był wiecej wart niż to co mógł wnieść do PKB ten niedżentelniemen
Zgłoś
Tryper 2020-09-03, 0:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Salieri16000 2020-09-03, 0:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-09-03, 0:37 7
Fejk..
Nie ma tablic tak blisko pociągu, on ile wystawił ten łeb? Do połowy?
Zgłoś
andysofuckingbrandy 2020-09-03, 1:24 156
Fake. Sierdalać z tym !

Fake. Sierdalać z tym !
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-09-03, 1:30 36
andysofuckingbrandy napisał/a:

Fake. Sierdalać z tym !

Fake. Sierdalać z tym !

Za późno już piwa cofnąć się nie da za to ty trzymaj jedno !

Nawet znaków nie montują na wysokości okna przynajmniej w Polsce .
Gdyby tak było to już by mnie nie było i sadoli połowę.
Kto nigdy z okna pociągu nie wystawiał głowę ?
Zgłoś
KaprysLosu 2020-09-03, 2:01 6
OpenStreetMaps napisał/a:

Za późno już piwa cofnąć się nie da za to ty trzymaj jedno !
Nawet znaków nie montują na wysokości okna przynajmniej w Polsce .
Gdyby tak było to już by mnie nie było i sadoli połowę.
Kto nigdy z okna pociągu nie wystawiał głowę ?

No ja akurat jechałem pociągiem, jakieś 8 czy 9 lat temu w relacji Warszawa - Kostrzyn nad Odrą (Woodstock) i jakoś dało radę, aby jednemu z pasażerów znak zawrócił w głowie... nawet na szybko link z tym związany znalazłem (lub z innego pociągu, bo możliwe, że więcej razy niż raz mogło się to zdarzyć)... W każdym razie zaraz za Poznań Główny sytuacja miała miejsce i z 4h czekaliśmy na prokuratora, gdzie ludzie wybiegali na tory, a tam ekspresy wjeżdżały na perony... więc jednym słowem, bredzisz, że nie da się jebnąć znakiem w głowę:

poznan.naszemiasto.pl/wypadek-w-pociagu-na-woodstock-18-latek-uderzyl-...
Zgłoś
mazga50 2020-09-03, 4:35
Oczywiście, że fejk. Znaki są w tej samej odległości co słupy trakcji, albo na słupach.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2020-09-03, 6:09
A no fake
Zgłoś
Eknen 2020-09-03, 8:00 2
Zgłoś
Pedofilek 2020-09-03, 13:38
andysofuckingbrandy napisał/a:

Fake. Sierdalać z tym !

Fake. Sierdalać z tym !

no i co z tego że fake jak co chwile same fake tu jest a wy dajecie piwo. Daje piwo bo fajny filmik
Zgłoś
Hyperion 2020-09-03, 13:42
Zgłoś
Mietek7567 2020-09-03, 16:46
KaprysLosu napisał/a:

No ja akurat jechałem pociągiem, jakieś 8 czy 9 lat temu w relacji Warszawa - Kostrzyn nad Odrą (Woodstock) i jakoś dało radę, aby jednemu z pasażerów znak zawrócił w głowie... nawet na szybko link z tym związany znalazłem (lub z innego pociągu, bo możliwe, że więcej razy niż raz mogło się to zdarzyć)... W każdym razie zaraz za Poznań Główny sytuacja miała miejsce i z 4h czekaliśmy na prokuratora, gdzie ludzie wybiegali na tory, a tam ekspresy wjeżdżały na perony... więc jednym słowem, bredzisz, że nie da się jebnąć znakiem w głowę:

Spokojnie da się w ten sposób stracić rękę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem