📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

indrikoterium napisał/a:
aaaaaaaa czyli jak prowadzę rower obok sebie idąc pasami to otacza mnie magiczne pole siłowe, ok tego nie wiedziałem
Słabo władasz ironią...

Przez przejście (jak wskazuje nazwa) się PRZECHODZI.
Przejeżdża się przez przejazd. Co za pajac
Przejeżdża się przez przejazd. Co za pajac

Zwolnić w p🤬du darmozjadów. całą tą straż miejską. tylko się czepiają uczciwych ludzi.
idiota który wrzucił ten filmik jest idiotą który wrzucił ten filmik i na tym się kończy jego rola

Tutaj chyba chodziło o zagrożenie pieszych na pasach. Tylko 100zł? W bogatym kraju żyjemy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie