Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Massivee 2012-05-25, 17:05
Mistrz. Lewo, prawo no i ite.
Zgłoś
bartekmmm 2012-05-25, 17:07 1
nie raz się turlał pod kołami to się nauczył
Zgłoś
inf3kkted 2012-05-25, 17:11 5
dobry piesek!
Zgłoś
pakicito 2012-05-25, 17:17 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pacholl 2012-05-25, 18:24
No nie a jak się jedzie po polskich drogach to jeden z drugim z marszu po auto idzie bo ma pierwszeństwo na pasach.... U uczyć się
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-25, 18:36
A u kitajców wrony czy tam kawki ogarnęły sygnalizację świetlną i jak mają problem z rozłupaniem jakiegoś orzecha to zrzucają go na jezdnię , czekają aż samochody go przejadą, po czym po zapaleniu się zielonego światła wychodzą wraz z tłumem na pasy i zabierają co swoje. Widziałem to kiedyś na BBC i jak znajdę na youtube to wrzucę.

A pies na filmiku wygląda mądrze, ale fakt, że przechodził na pasach to czysty przypadek
Zgłoś
marcinsud 2012-05-25, 18:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
khalifa 2012-05-25, 18:49
@up
bo nie widziałem nigdy, żeby kot za czymś gonił, leży tylko leniwie na dupsku.
Zgłoś
own33333d7 2012-05-25, 19:46 3
Zgłoś
andyq 2012-05-25, 19:50
@marcinsud
Tak ale u was nie ma przejść dla pieszych więc psy nie mają gdzie chodzić
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-25, 19:51
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-25, 20:03
Nie bylo lady w okolicy - nie bylo smierci , problemow etc .
Zgłoś
viktorx 2012-05-25, 20:11
Też kiedyś jechałem i mi taki na pasach wyskoczył, ale oczywiście pełna kulturka. Najpierw się rozejrzał, wręcz dokładniej niż te na filmiku.
Zgłoś
Saint Spear 2012-05-25, 22:04 2
khalifa napisał/a:

@up
bo nie widziałem nigdy, żeby kot za czymś gonił, leży tylko leniwie na dupsku.

Zapewniam Cie Moj Drogi Kolego ze koty gonia i to nieraz z duzo lepszym powodzeniem niz psy. Koty jako jedne z nielicznych (albo jedyne) poluja i zabijaja z czystej przyjemnosci, dla zabawy.

Nie to zeby gepardy byly najszybszymi zwierzetami ladowymi na tej planecie, nie to ze lwy trzesa cala sawanna, nie to ze nasze popularne dachowce z powodzeniem poluja na wiekszosc szkodnikow, przez co zostaly udomowione przez czlowieka.

Twoja opinia jest oparta albo na tym ze masz spasionego kota w malym mieszkaniu ktory faktycznie nie ma za czym biegac, albo tez nigdy nie miales kota, jestes ignoratem, w dupie byles i gowno widziales.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem