Rejestrator nabije trochę kabzy parę osób się zastanowi co robi, a tak naprawdę "człowiekowi wystarczy namalować linię, bydłu trzeba zbudować mur".
BZDURA!!! Zdjęcie nie zapobiegnie tragedii. Oni walczą, ale o monetę z mandatów. Jak jest tak niebezpiecznie, stawia się kładkę. Ale na to trzeba wydać, a po co, jak można kasować. A z ludźmi c🤬j...
Może jeszcze mur k🤬a tam mają postawić? Na debili nie znajdzie się dobrego sposobu bo zawsze jak nie środkiem to chodnikiem może spróbować.
Dla mnie dobry pomysł może uda im się coś zdziałać, ale i tak większość tych wypadków była spowodowana prędkością i nieuważną jazdą, a nie wyprzedzaniem![]()
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.a ja jestem zdania, że ukryte i nieoznaczone byłyby lepsze. Każdy by jeździł ze świadomością, że wszędzie może stać fotoradar i pilnowałby się zawsze i wszędzie, a nie przez 10 sekund bo tu stoi fotoradar.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Jaki k🤬a mur? To może i basen? Ty nie wiesz co to jest kładka? Jak fotografia przeszkodzi p🤬lnąć przechodnia?