Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
komarrus 2025-07-10, 21:47
Syn_Milionera napisał/a:

Wczoraj całą noc oglądałem materiały na temat AI, w tym właśnie profile wygenerowane przez AI do których były zadawane pytania przez inne profile AI, i tak sobie prowadziły rozmowy, jak prawdziwi ludzie, co doprowadziło mnie do konkluzji że czas sp🤬alać z internetu i doceniać zwykłe międzyludzkie bezpośrednie relacje.

ten gość na profil na insta i tam mnóstwo filmików, to nie jest AI
Zgłoś
Driver19cm 2025-07-11, 16:58 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Tyle że nazwanie kogoś c🤬jem w relacji bezpośredniej grozi wyłapaniem płaskiego na japę...
Przemyślałeś to na 100%?
Ja tam zostaje w piwnicy. 💪🏻

K🤬a nie mam piwnicy. Garaż wystarczy? Chyba, że masz coś więcej miejsca u siebie. To pakuje alkohol, narkotyki i jadę

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
darek1234 2025-07-11, 17:50
Analiza zrobiona, to nie jest AI
Zgłoś
Jacson 2025-07-11, 20:08
Syn_Milionera napisał/a:

Wczoraj całą noc oglądałem materiały na temat AI, w tym właśnie profile wygenerowane przez AI do których były zadawane pytania przez inne profile AI, i tak sobie prowadziły rozmowy, jak prawdziwi ludzie, co doprowadziło mnie do konkluzji że czas sp🤬alać z internetu i doceniać zwykłe międzyludzkie bezpośrednie relacje.

Ja doszedłem do przerażającego wniosku: jestem stworzony przez AI. Mój ojciec ma takie inicjały.
Zgłoś
Polak_mały 2025-07-12, 14:08
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich oddających swoje prywatne zdjęcia wraz z prawami do nich firmom takim jak FB, x, insta itd 🤣 a w szczególności tych srających się do fejkowych kont.
Zgłoś
zgorzkniały_cwel 2025-07-12, 17:42
To nie AI a OP to pedał
Zgłoś
k.szakul 2025-07-12, 21:16
Przecież to jest Rado z londyńskiej toalety.
Zgłoś