Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-07-10, 15:02 4
Śmiesznego to tu nic nie ma, niestety 😔
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-10, 15:03 2
JoSeed napisał/a:

Śmiesznego to tu nic nie ma, niestety 😔

Warszawianka?
Zgłoś
JoSeed 2025-07-10, 15:19 5
Syn_Milionera napisał/a:

Warszawianka?

A w życiu.

Chodzi mnie, że jeśli jest to wytwór AI to cienka przyszłość nas czeka, bo wygląda realnie...
Zgłoś
Muczkowski 2025-07-10, 15:24 6
Skąd info, że to AI? Daj autor jakieś potwierdzenie, trzeba zaktualizować pracę mózgu i przyzwyczajenia

[ Dodano: 2025-07-10, 15:28 ]
JoSeed napisał/a:

A w życiu.
Chodzi mnie, że jeśli jest to wytwór AI to cienka przyszłość nas czeka, bo wygląda realnie...

Ja wczoraj oglądałem sobie materiał na temat nadchodzących AI materiałów na YT, z wygenerowanymi AI komentarzami i AI odpowiedziami. A może to jedyny sposób by ludzie w końcu się wk🤬ili i zaczęli szukać relacji w prawdziwym życiu?
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-10, 15:38 5
Muczkowski napisał/a:

Ja wczoraj oglądałem sobie materiał na temat nadchodzących AI materiałów na YT, z wygenerowanymi AI komentarzami i AI odpowiedziami. A może to jedyny sposób by ludzie w końcu się wk🤬ili i zaczęli szukać relacji w prawdziwym życiu?

Wczoraj całą noc oglądałem materiały na temat AI, w tym właśnie profile wygenerowane przez AI do których były zadawane pytania przez inne profile AI, i tak sobie prowadziły rozmowy, jak prawdziwi ludzie, co doprowadziło mnie do konkluzji że czas sp🤬alać z internetu i doceniać zwykłe międzyludzkie bezpośrednie relacje.
Zgłoś
CanesVenatici 2025-07-10, 15:43 1
wątpię że to SI po za tym to arab może hebrajczyk
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-10, 15:43 1
Jego profil, gdyby ktoś był ciekawy:

facebook.com/bartweska
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-10, 15:44 3
Syn_Milionera napisał/a:

Wczoraj całą noc oglądałem materiały na temat AI, w tym właśnie profile wygenerowane przez AI do których były zadawane pytania przez inne profile AI, i tak sobie prowadziły rozmowy, jak prawdziwi ludzie, co doprowadziło mnie do konkluzji że czas sp🤬alać z internetu i doceniać zwykłe międzyludzkie bezpośrednie relacje.

Tyle że nazwanie kogoś c🤬jem w relacji bezpośredniej grozi wyłapaniem płaskiego na japę...
Przemyślałeś to na 100%?

Ja tam zostaje w piwnicy. 💪🏻
Zgłoś
Muczkowski 2025-07-10, 16:03 1
Syn_Milionera napisał/a:

Jego profil, gdyby ktoś był ciekawy:

Nie no, mnie to wygląda na real, a może właśnie na podstawie tego, że wszyscy myślą, że to AI - nabijane są wyświetlenia. Nie znalazłem filmu żeby gdzieś były artefakty, które jednak AI popełnie notorycznie

Plz wyprowadź mnie z błędu
Zgłoś
Syn_Milionera 2025-07-10, 17:27
Zrobiłem rozeznanie i raczej to nie jest AI hehe. Chociaż nic w tych czasach nie jest pewne. Niech admin to lepiej usunie.
Zgłoś
Muczkowski 2025-07-10, 17:33
Syn_Milionera napisał/a:

Zrobiłem rozeznanie i raczej to nie jest AI hehe. Chociaż nic w tych czasach nie jest pewne. Niech admin to lepiej usunie.

Ja myślę, że typ się zajmuje dostarczaniem kontentu AI, a przynajmniej tak o sobie pisze
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-07-10, 17:37
Chyba google gemini go generowało, bo nie wygląda jak Polak.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-07-10, 17:39 2
Tymczasem - warszawiak w drodze:

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Irenvelle 2025-07-10, 18:16 1
To nie jest AI na 100%, nawet VEO 3 artefakci, a profil to tania reklama dla firmy sprzedajacej prostego asystenta na serwisy internetowe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie