Jak zobaczyłem tego co "nic mi nie zostało, tylko flaszka" to aż mi się smutno zrobiło. Ale zaraz potem był ten co się jąka i mi przeszło

A ja i tak co najwyżej pooglądam na yt bo kompa mam już za słabego... Ale za to właśnie zasysam Vice City więc c🤬j Wam w dupę!
moim zdaniem głosy nie pasują do postaci... ale c🤬j i tak w to nie gram
To jest z ps4 mirki, a poza tym nie wiem w co wy gracie jezeli to jest dla was słaba grafika, fakt nie jest tak jak na zapowiedziach ale nie p🤬lcie że jest słabo
grafika nie jest najważniejszym elementem gry.

Jakiś gejmer ze mnie nie jest ale tyle srania co było o wymagania sprzętowe tej gry itd to ta grafika jak dla mnie nie powala.
Fajnie że polacy zrobili tą gre ale naobiecywali jej twórcy jak kandydaci na dzisiejszej debacie;)
Fajnie że polacy zrobili tą gre ale naobiecywali jej twórcy jak kandydaci na dzisiejszej debacie;)

rozumiem że komuś nie poszło na full detalach co nie XD ?
up,ja jeszcze nie grałem,ale oczy bolą trochę
podpis użytkownika
nic to nic
Tekst z artykułu z ppe.pl "Problem polega jednak na tym, że pierwsze budowane przez "REDów" dema miały tylko małe lokacje, w których można było poszaleć z grafiką. Później doszedł do tego świat o ogromnej skali, pojawiły się problemy z frameratem i studio musiało iść na kompromisy, modyfikując liczne aspekty wizualne (m.in. globalne oświetlenie)."
I nie p🤬lcie, że grafika słaba, bo jest dobra. CDPR zapowiedział update, który pozwali na ulepszanie grafiki. Tu macie próbkę tego ulepszania: ppe.pl/upload/images/news/71/34/97/71349732.jpg
I nie p🤬lcie, że grafika słaba, bo jest dobra. CDPR zapowiedział update, który pozwali na ulepszanie grafiki. Tu macie próbkę tego ulepszania: ppe.pl/upload/images/news/71/34/97/71349732.jpg

Zajebista grafika, grałem ostatnio w Gothica 1 i była średnia. Chyba muszę sobie kupić normalny komputer bo pentium 4 w 2015 to chyba przestarzały... przywykłem do starej grafiki.

To jest ta k🤬a hiper przełomowa grafika?
Rzeczywiście to sp🤬olili, żeby piczki z konsol nie czuły się pokrzywdzone. I oni twierdzą k🤬a, że konsole > PC, no c🤬j że sami wstrzymują rozwój gier jeśli chodzi o możliwości graficzne...
No, ale GTA V - powtarzane niczym mantra

Rzeczywiście to sp🤬olili, żeby piczki z konsol nie czuły się pokrzywdzone. I oni twierdzą k🤬a, że konsole > PC, no c🤬j że sami wstrzymują rozwój gier jeśli chodzi o możliwości graficzne...
No, ale GTA V - powtarzane niczym mantra

@lennyface
k🤬a koleś, grafika jest taka jaką sobie ustawisz, na filmiku ktoiś ma biedny komputer, bo to sa najslabsze ustawienia i gra przez to jest troche wykastrowana.
A dubbing jest wlasnie w tej grze najlepszy. I tylko w polskim jezyku tą grą można się cieszyć w 100%
k🤬a koleś, grafika jest taka jaką sobie ustawisz, na filmiku ktoiś ma biedny komputer, bo to sa najslabsze ustawienia i gra przez to jest troche wykastrowana.
A dubbing jest wlasnie w tej grze najlepszy. I tylko w polskim jezyku tą grą można się cieszyć w 100%
podpis użytkownika
asdasdasd
Włączcie sobie na ultra, to będzie zajebista grafika. Tylko nie płaczcie, że jest 5 fps na waszych złomkach. Żeby nie było. Mój komp spełnia jedynie wymagania minimalne, poza kartą graficzną, która jest za słaba (Radeon 7790), ale jak ludzie w necie piszą, na takiej konfiguracji da się grać.
Jak ktoś jeszcze nie kupił, to radzę rok poczekać na Edycję Rozszerzoną. W przypadku drugiej części to było 10 GB aktualizacji. Redzi dodali kilka godzin questów, rozbudowany samouczek, tryb areny i mocno poprawili optymalizację.
Jak ktoś jeszcze nie kupił, to radzę rok poczekać na Edycję Rozszerzoną. W przypadku drugiej części to było 10 GB aktualizacji. Redzi dodali kilka godzin questów, rozbudowany samouczek, tryb areny i mocno poprawili optymalizację.