👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jakbym go przerysował i wrzucił to co byś wtedy powiedział, mały hejterku?
PS: Ten obrazek krążył po internecie na długo przed tym jak ta strona się pojawiła.
PS: Ten obrazek krążył po internecie na długo przed tym jak ta strona się pojawiła.
BongMan napisał/a:
A jakbym go przerysował i wrzucił to co byś wtedy powiedział, mały hejterku?
Właśnie, ten obrazek pamiętam jeszcze sprzed 5-7 lat w wersji anglojęzycznej "me, smart people, stupid fucks" jeszcze były wersje typu "me, stupid fucks, stupid fucks". Widzę, że na jebzdzidy odgrzebują i tłumaczą takie stare joke'i.
rockface123 napisał/a:
ho hooo ale śmieszne milordzie, smaczna ta herbatka
Ty najwyraźniej zaliczasz się do tej 3 grupy..

niestety tak to wygląda w rzeczyswitosci. z tym, że 99% ludzi uważa się za najmadrzejszych, a tak naprawde są tępi jak natalia s.
Zauwazyłem, że prawie każdy gimbus się tak czuje.. Przynajmniej można odnieść takie wrażenie słuchając i czytając wyposin tychże.

@up
Umiejętnie uzyłeś Fotoszopa, aby wymazać logo strony. Gratuluję
Umiejętnie uzyłeś Fotoszopa, aby wymazać logo strony. Gratuluję

przemoc239 napisał/a:
@up
Umiejętnie uzyłeś Fotoszopa, aby wymazać logo strony. Gratuluję![]()
zaskoczę cię, do takich prostych rzeczy wystarczy paint

Józef Piłsudski napisał/a:
bo demokracja ma to do siebie gdzie większość stanowi banda idiotów zwanymi lemingami

Józef Piłsudski napisał/a:
zaskoczę cię, do takich prostych rzeczy wystarczy paint
Józek... Ty to jesteś

luka5z napisał/a:
99% ludzi uważa się za najmadrzejszych, a tak naprawde są tępi jak natalia s.
Kto?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie