Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No jak nieznany najpierw musiał czekać potem go pochlapała
przede wszystkim widać jak prosi ją żeby przestała bo chce przejść a ta p🤬da leje mu pod nogi dalej

Sam to niejednokrotnie przeżywałem, że chciałem znaleźć odosobnienie, żeby ochłonąć, to albo spotykałem natarczywców, albo jakieś poj🤬e sytuacje losowe. No i wtedy wk🤬 wzrasta do kwadratu. Jeszcze do tego jak masz problemy neurologiczne i kolano cię nap🤬la, wręcz pali z bólu. To można w sekundzie wpaść w furię.
Dlatego jak słyszę znajomych "Czemuś ty taki nerwowy" "Ale ty jesteś poj🤬y", to już bez j🤬ia odpowiadam "Postaw się k🤬o na moim miejscu i poczuj ten ból co ."
Najbardziej mędrkują i pouczają c🤬y, które są daleko w tyle od postępu jaki ty robisz w swoim życiu i zachowani, stąd żeby nie czuć się słaby, bo mają tego świadomość. Ukrywają to ciągłe przyp🤬alając się do innych.
Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta p🤬da się cofa i leje. Facet mógł wyjść pobiegać, żeby rozładować napięcie, bo baba go wk🤬ił, szef go w pracy nakręcił.
Sam to niejednokrotnie przeżywałem, że chciałem znaleźć odosobnienie, żeby ochłonąć, to albo spotykałem natarczywców, albo jakieś poj🤬e sytuacje losowe. No i wtedy wk🤬 wzrasta do kwadratu. Jeszcze do tego jak masz problemy neurologiczne i kolano cię nap🤬la, wręcz pali z bólu. To można w sekundzie wpaść w furię.
Dlatego jak słyszę znajomych "Czemuś ty taki nerwowy" "Ale ty jesteś poj🤬y", to już bez j🤬ia odpowiadam "Postaw się k🤬o na moim miejscu i poczuj ten ból co ."
Najbardziej mędrkują i pouczają c🤬y, które są daleko w tyle od postępu jaki ty robisz w swoim życiu i zachowani, stąd żeby nie czuć się słaby, bo mają tego świadomość. Ukrywają to ciągłe przyp🤬alając się do innych.
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk🤬iają mnie takie sfrustrowane p🤬dy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p🤬dami.
Najlepsze jest to, że widząc "bogatą" dzielnicę od razu tacy jak wy zakładają, że to bogaty tłuścioch, a to tylko pracownik. Dostał polecenie, które wykonuje. Koleś przypieprzył się o marnowanie wody...
info: radiosaojoaodelrei.com.br/2022/09/17/mulher-e-vitima-de-agressao-ao-la...
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk🤬iają mnie takie sfrustrowane p🤬dy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p🤬dami.
jeśli chcesz kogoś utylizować to powinieneś zostać odizolowany w zakładzie psychiatrycznym lub karnym
Ewidentnie to ona go sprowokowała. Gość nadbiegał a ta p🤬da się cofa i leje.
Po pierwsze to się obóciła i mógł przejść. Nie, nerwusek musiał się wyżyć. Po drugie i chyba bardziej bolesne dla nerwuska, to jeśli ta ze szlauchem jest kumata, gość w sądzie będzie ją przepraszał na kolanach. Jeśli kobitka ma obdukcję lekarską i ten filmik, to nerwusek może nawet posiedzieć. Oprócz przeprosin i zapłacenia odszkodowania. Posiedzi, to powiedzenie c🤬j ci w dupę może mu się nie spodobać.
Jeśli nie potrafisz opanowac emocji, to powinno sie ciebie utylizowac dla dobra ogółu. Wk***iają mnie takie sfrustrowane p*zdy, bo kobita coś powiedziała, bo szef był nie dobry, bo deszcz padał, bo bułka nie taka. Do pieca ze sfrustrowanymi p*zdami.
Nie sraj żarem malkontencie
jak wy niedor*chane z🤬by.
Dor🤬ana w każdą dziurę się odezwała.... Żalisz się czy chwalisz ?
Ty za to pewnie potrafisz na tyle opanowywać emocje całe życie że nawet jak na Ciebie szczają moczem i plują Ci w twarz to do końca życia będziesz podkulał ogon i wmawiał sobie jaki to jesteś silny i dojrzały
Ale to tak naprawdę urywek codzienności, non stop człowiek styka się z takimi bezmyślnymi, j🤬ymi egoistami, c🤬jami, kałmukami i codziennie po trochu umiera próbując ich k🤬a nie p🤬lnąć w łeb. Mógłbym wyliczać to wszystko, ale naprawdę nie wiem od czego zacząć, jak jeszcze mieszkałem w bloku, to ktoś ustawicznie przyklejał swoje gile do lustra w windzie. Od razu humor mi siadał po wyjściu z domu. Jeszcze na piętrze widziałem worki śmieci wyj🤬e ot tak przez stare baby, mimo, że wielki śmietnik osiedlowy dosłownie 20 metrów od domu. Idzie się na zakupy i na kasie automatycznej jakaś lebiega non stop lata po dodatkowe rzeczy bo zapomniała, inna zapomniała zważyć, kolejna non stop wsadza do kosza przez wyceną, jeszcze inna nie łapie w ogóle jak to działa. Też byle spacerek i widok 4-5 ukraińców drących mordę po 3-4 piwie, dookoła setki kiepów, dalej się idzie i jakiś pies sra na chodniku, dżesika wyj🤬e, a w dodatku to pitt bull bez smyczy i kagańca, potem wraca do domu i słyszy, że przekop mierzei wiślanej to zajebisty sukces, kosztował 50% więcej niż zakładano, huczne otwarcie, prezydĘt klaskał... tylko barki jak płynęły w stronę Kaliningradu tak płyną, bo jest za płytko. Tak więc teraz go trzeba pogłębić i pewnie poszerzyć, bo się barki nie mogą minąć... no to drugie tyle. I serio, jak tak to wszystko zebrać, tę codzienność milionów ludzi, to ja się NAPRAWDĘ DZIWIĘ, ŻE MY SIĘ K🤬A NIE MORDUJEMY CODZIENNIE NA POTĘGĘ.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie