📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Większość morderców i skazanych za pobicia pochodzi z biednych i patologicznych rodzin, których nie stać na komputer albo konsolę do gier. Może więc należy zapewnić im dostęp do gier z przemocą, aby ograniczyć jej występowanie w rzeczywistości...
@ Ciekawy pomysł, tylko pewnie gdyby w takiej patologicznej rodzinie pojawił się komputer byłoby jeszcze gorzej. Wyobraź sobie pijanego ojca, który bije swoje dziecko za zbyt długie przebywanie przed kompem bądź dlatego, że sam chce usiąść i rozegrać partyjkę w pasjansa.
popieram ta prezentacje... uwaza sie ze postal 2 jest jedna z najbardziej brutalnych, a ta gra to komedia przeciez jest...

Btw, w Europie za oznakowanie gier odpowiedzialne jest PEGI.
I skoro jesteśmy w temacie to macie odpowiedź Krzyśka Gonciarza (szef TVGry.pl. Jest na Sadisticu ich filmik, parodia trailera Dead Island. Wyrzucali tam monitor przez okno

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie