Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Dobrze gada! W czasach lewackiej, homoseksualnej i niszczacej nas propagandy dobrze jest posłuchać rozsądnego człowieka, do tego na marszu, który sam w sobie daje nadzieje ze moze nie wszystkich u nas jeszcze doszczetnie poj🤬o.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
abdul 2013-06-03, 17:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 17:15 1
Co do pisu to akurat oni się powinni od p. Babiarza nauczyć tego, żeby o swoich poglądach mówić spokojnie. Koleś ma dobrze pod kopułą poukładane, nie drze ryja, spokojnie i rzeczowo. A że z jego światopoglądem się zgadzam to inna rzecz. Dużą odwagą się wykazał, bo obecnie słowo "katolik" jest utożsamiane w mediach ze słowem "zacofany" lub po prostu "z🤬b". A tutaj pan Przemek pokazuje że bycie katolikiem to pewien zestaw wartości, który uznajemy za swoje. A nie chodzenie na msze codziennie, albo płacenie na Rydzyka. Dobrze czasem posłuchać mądrego człowieka.
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-03, 17:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 17:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 17:36 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 18:05
Na tych waszych marszach powinni rozdawać kupony zniżkowe na aborcję i sterylizację, żebyście się kołtuny przestały rozmnażać.
Zgłoś
kakhakka 2013-06-03, 18:28
@Paulz

A Ty już założyłeś rodzinę?

Nie rozumiem ludzi którzy się spinają na to, że ktoś jest inny od nich. Na moje tacy ludzie nie mają szczęśliwego życia, skoro interesują się innymi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 18:39 2
Zgłoś
kaiel 2013-06-03, 19:27
dobrze gada!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 16:01
znowu ten dziennikarz z pedalsko sklejona grzywka ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 13:01
dobrze zaczął, ale jak zaczął bredzić o bożej łasce to zaliczyłem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem