Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobrze gada! W czasach lewackiej, homoseksualnej i niszczacej nas propagandy dobrze jest posłuchać rozsądnego człowieka, do tego na marszu, który sam w sobie daje nadzieje ze moze nie wszystkich u nas jeszcze doszczetnie poj🤬o.

Zgłoś
k................t 2013-06-03, 14:09 3
pissowskie p🤬lenie
Zgłoś
Paulz 2013-06-03, 14:17 67
Z pissem mam tyle wspólnego co z mercedesami. Po prostu cieszy mnie fakt ze ktos k🤬a jeszcze broni wartosci jak rodzina, a nie 2 pedałów i adoptowane dziecko.
Zgłoś
Darson666 2013-06-03, 14:23 7
A może chodzi wam o pissing?

podpis użytkownika

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
S................s 2013-06-03, 14:45
@up
z takimi preferencjami to idź sobie na harda.
Zgłoś
k................t 2013-06-03, 14:45 1
Darson666 napisał/a:

A może chodzi wam o pissing?

Dobrze kombinujesz
Zgłoś
MaczetE 2013-06-03, 15:10 20
Jeszcze pare takich wywiadów i go zwolnią z roboty albo odrazu zajmie się nim seryjny samobójca.
Zgłoś
a................5 2013-06-03, 16:26 8
@kreet

Idź obciągnąć partnerowi k🤬sa.
Zgłoś
BDrummer 2013-06-03, 16:35 3
Szacunek dla człowieka, a dlaczego? Bo miał i ma jaja aby o takich rzeczach mówić w chwili kiedy, określenie mama tata ma być zastąpione słowem rodzic aby nie urażać pedałów. Inną sprawą ze już może się martwić o swoją posadę smutne
Zgłoś
quwerty 2013-06-03, 16:38 6
myślę, że dobrze gada i nie ma powodu aby nazwać to "pissowskim pier**leniem". Nawet zwierzęta wiedzą, że rodzina to ważny element funkcjonowania społeczeństwa.
Zgłoś
Josef Mengele 2013-06-03, 16:42
Marsz dla rodzina jak najbardziej !! ale dla Zycia wtf?? jak ktoś miesza w to Aborcie i kościół niech sp🤬ala z miejsca , ja rozumiem mieć prawicowe poglądy ale bez przesady trochę rozumu i będzie idealnie ! c🤬j mnie obchodzą warny i hejty.

podpis użytkownika

Enter the gates, Auschwitz awaits
Zgłoś
cerastes 2013-06-03, 16:43 8
kreet, już wiem skąd taka ksywka..

podpis użytkownika

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Magik2501 2013-06-03, 16:50 4
@kreet
jak ktoś nie krzyczy na ulicy że lubi r🤬ających się w dupe pedałów to musi być od razu za pisem?
Strasznie malutki masz świat, tam gdzie twój się kończy, tam innych dopiero zaczyna...

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
w................8 2013-06-03, 16:58 6
Jak widać dziennikarz nie musi być kurewką, popierającą dla pokazu c🤬lowskie eventy typu "kolorowa niepodległa" czy marsze "równości" , szacun!

Wiem ,że gdyby pan Przemysław słowo "katolickie" zastąpił np. "buddyjskie" to by dałnom zamknęło hejterskie ryje, bo już tak się przyjęło, że jak pada słowo katolik to się ludziom słuch p🤬li i nie słuchają co ma człowiek do powiedzenia, tylko z automatu p🤬lą takie rzeczy jak niżej cytowany patafian

kreet napisał/a:

pissowskie p🤬lenie

Zgłoś
Husarz12 2013-06-03, 17:03 1
Mało już takich dziennikarzy mamy. Przyjemnie się tego Gościa słucha - z chęcią podał bym mu rękę... A powiedzcie mi do c🤬ja gdzie Kraśko? Pamiętacie jak przelewał łzy w relacjach live gdy Papież Polak odchodził? Gdzie jest dziś, podczas tych marszy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie