Brawo dla tego gościa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
ŻADEN polityk nie jest godny mojego głosu w najbliższych wyborach. Może jest parę sympatycznych, albo inteligentnych wyjątków, ale każdy jest przyciśnięty programem swojej partii.
Także tego.. Myślę, że powinniśmy sami założyć jakiś klub, partię i sami wejść do parlamentu..
Także tego.. Myślę, że powinniśmy sami założyć jakiś klub, partię i sami wejść do parlamentu..
A co jeśli on jest podstawiony i tylko odgrywa swoją rolę sprawiając, że wyborcy znów popatrzą przychylniej na politykę?
Panie i Panowie, zostawcie swoje polityczne poglądy i opinie na stronach przeznaczonych do takiej dyskusji, to jest SADISTIC , forum poświęcone humorowi w internecie. Proszę Was, nie napinajcie się tak
chodziłem z tym gościem do równoległej klasy w liceum, ale nic z tego nie wynika, więc nie wiem co tu mądrego napisać.
kielbasem napisał/a:
chodziłem z tym gościem do równoległej klasy w liceum, ale nic z tego nie wynika, więc nie wiem co tu mądrego napisać.
To po co to piszesz?
kielbasem napisał/a:
Nie będę wypowiadał się na temat poglądów politycznych ale powiem jedno, hasło końcowe mnie zniszczyło
Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji
Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie