Brawo dla tego gościa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
ladnie madrze gada, szkoda tylko ze jakby jego prezes dorwal sie do koryta to zrobilby taki sam burdel a wtedy przemcio darlby ryja ze opozycja bezpodstawnie atakuje swiatly rzad.
ot taki sobie mlody wilczek
ot taki sobie mlody wilczek
sauerps napisał/a:
reakcja tuska...
Obrazek
Masz rację, taka pewnie była jego reakcja, bo wie, że durny naród polski i tak na niego zagłosuje.
Tusk robi wszystko, żeby nam utrudnić życie. Czekamy na 'bul' dup platfusów
I co z tego, że koleś odgrzewa to co już każdy wie? Poza tym jakby PiS był u władzy też by się cyrki działy, chyba nikt nie powinien mieć co do tego wątpliwości.
Nie jest mi obojętny los tego kraju, ale dla mnie "mniejszym złem" PiS nie będzie.
Nie jest mi obojętny los tego kraju, ale dla mnie "mniejszym złem" PiS nie będzie.
pewnie 90% sadoli to gimbaza więc wy nic nie zmienicie bo nawet nie macie prawa głosu co najwyżej dla protestu możecie nie iść do gimnazjum:) a reszta sama wybiera rząd
@Będę_go_zjadł:
tyle tylko, że młodzi uczą się od mentalnych PRL-owców, więc dużo wody w Wiśle jeszcze upłynie, zanim coś się zmieni.
tyle tylko, że młodzi uczą się od mentalnych PRL-owców, więc dużo wody w Wiśle jeszcze upłynie, zanim coś się zmieni.
Bl3s napisał/a:
@Będę_go_zjadł:
Młodzi uczą się od internautów.
Możesz się z tym zgodzić lub mnie, ale cała ta nagonka na tuska w internecie daje trochę do myślenia, a jak młodzież spędza większość czasu nie muszę mówić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie