Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3nk3n 2014-07-14, 21:44
szkoda komarów
Zgłoś
cys23 2014-07-14, 21:53 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-14, 22:48 6
UP@
Wszystkie murzyńskie wynalazki zostały odkryte na śmietnikach białych ludzi. Oprócz much w oczach i AIDS.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-14, 23:36 6
cys23, to ja ci to wytłumaczę. Europa uniemożliwiła im rozwój, zniszczyła ich miasta, wykorzystała do własnych celów, zrobiła z nich tanią siłę roboczą, ograniczyła swobodny handel. ziemia w przeważającej części nie jest ich własnością, więc nie mogą jej po prostu uprawiać i sobie spokojnie żyć. konflikty spowodowane nieprzemyślanym wytyczeniem granic też mają w tym swój udział. powodów jest mnóstwo, jeśli interesuje cię ten temat to poczytaj sobie trochę historii
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-14, 23:40 3
sugerowałbym Atomowy program do walki z głodem i chorobami, ale szkoda mi niewinnej reszty żyjących tam zwierząt i roslin
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 1:08 13
Cytat:

cys23, to ja ci to wytłumaczę. Europa uniemożliwiła im rozwój, zniszczyła ich miasta, wykorzystała do własnych celów, zrobiła z nich tanią siłę roboczą, ograniczyła swobodny handel. ziemia w przeważającej części nie jest ich własnością, więc nie mogą jej po prostu uprawiać i sobie spokojnie żyć. konflikty spowodowane nieprzemyślanym wytyczeniem granic też mają w tym swój udział. powodów jest mnóstwo, jeśli interesuje cię ten temat to poczytaj sobie trochę historii

Jakie miasta? Co Europa zniszczyła? Gdy Europejczycy stamtąd się zawijali po wojnie, zostawiali za sobą państwa nierzadko bogatsze, niż czerwone kołchozy pokroju tak zwanej "Polski Ludowej". Gdy tam przyjeżdżali kilkaset lat wcześniej, widzieli głównie szałasy z gówna, prawdopodobnie takie same, jak 40 tysięcy lat temu. Gdzie jest ten rozwój, który im Europa uniemożliwiła?
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 1:22 3
Żeby dzieci w Afryce nie biegały głodne, to wystarczy im nogi uciąć
Zgłoś
natking 2014-07-15, 2:03
@johnkramer, z nimi nie da się normalnie rozmawiać. Ich głupota jest nieuleczalna, szkoda strzępić klawiaturę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 14:05
Afryka jest zbyt przyzwyczajona do paczek z ONZ żeby samemu ruszyć dupsko i coś zrobić. Po po co? Przyjdzie biały da papu
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 15:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 16:07 3
Ostatnio 1000 osób nie jest już głodnych dzięki akcji EBOLA.

123qweert czarni wykonują prace ? Hahahahahah. Cyganie są dręczeni ? Ja do nich nie podchodze - to oni nie dają nam żyć.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 16:52 4
Cytat:

Tak samo kwestia ma się u cyganów i romów, są dręczeni i nękani przez wszystkie narody nie mogąc w spokoju żyć. Wszystkich tych ludzi powinniście wspierać i im pomagać, nigdy nie wiadomo co was czeka.

Wyjdź. Po prostu wyjdź i nie wracaj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-15, 16:53 8
Zgłoś
Genzerum 2014-07-15, 16:55 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem