Ostatnio doszedłem do wniosku że co by nie robić i ile pieniędzy nie pakować w akcje humanitarne to i tak najlepszą formą walki z głodem w Afryce jest AIDS.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
UP@
Wszystkie murzyńskie wynalazki zostały odkryte na śmietnikach białych ludzi. Oprócz much w oczach i AIDS.
Wszystkie murzyńskie wynalazki zostały odkryte na śmietnikach białych ludzi. Oprócz much w oczach i AIDS.
cys23, to ja ci to wytłumaczę. Europa uniemożliwiła im rozwój, zniszczyła ich miasta, wykorzystała do własnych celów, zrobiła z nich tanią siłę roboczą, ograniczyła swobodny handel. ziemia w przeważającej części nie jest ich własnością, więc nie mogą jej po prostu uprawiać i sobie spokojnie żyć. konflikty spowodowane nieprzemyślanym wytyczeniem granic też mają w tym swój udział. powodów jest mnóstwo, jeśli interesuje cię ten temat to poczytaj sobie trochę historii
sugerowałbym Atomowy program do walki z głodem i chorobami, ale szkoda mi niewinnej reszty żyjących tam zwierząt i roslin
Żeby dzieci w Afryce nie biegały głodne, to wystarczy im nogi uciąć
@johnkramer, z nimi nie da się normalnie rozmawiać. Ich głupota jest nieuleczalna, szkoda strzępić klawiaturę.
Afryka jest zbyt przyzwyczajona do paczek z ONZ żeby samemu ruszyć dupsko i coś zrobić. Po po co? Przyjdzie biały da papu
Ostatnio 1000 osób nie jest już głodnych dzięki akcji EBOLA.
123qweert czarni wykonują prace ? Hahahahahah. Cyganie są dręczeni ? Ja do nich nie podchodze - to oni nie dają nam żyć.
123qweert czarni wykonują prace ? Hahahahahah. Cyganie są dręczeni ? Ja do nich nie podchodze - to oni nie dają nam żyć.
Cytat:
Tak samo kwestia ma się u cyganów i romów, są dręczeni i nękani przez wszystkie narody nie mogąc w spokoju żyć. Wszystkich tych ludzi powinniście wspierać i im pomagać, nigdy nie wiadomo co was czeka.
Wyjdź. Po prostu wyjdź i nie wracaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie