Mijałem własnie Centuriona idąc ulicą, w bramie stał przyczajony i gadał z jakimś Karimem przez telefon, coś mu tam abdullował o xasassie jakimś, także tego...
...a może to był Skiba z Big Cyca, w sumie podobni.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
...a może to był Skiba z Big Cyca, w sumie podobni.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

A moze wymyslilem to samo, wiec skad wiesz, ze NIE BYLO?!
dyziom napisał/a:
Było, nie było i tak c🤬jowe
![]()
A po matce to tylko meczysz czy 2 pary butów od razu ci trzeba kupować?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Hmm, uważasz że każdy biały woli duże pały? Nie mierz wszystkich swoją miarą

Błagam k🤬a... Wszystko, tylko nie robienie durnych, rymowanych memów, nawet jeśli chodzi tu o naszych arabskich "przyjaciół"

A od kiedy islam jest wyznacznikiem koloru skory? Bosniacy i Albanczycy sa tak samo biali jak Polacy. Pewnie twoj kreatywny rozum nie potrafi objac tego ze np w libanie, syrii, iraku egipcie zyja sobie bezowi ludzie co p🤬la islam. No ale w kraju gdzie 70% ludzi nie rozumie ze rumun to nie cygan, jest wiadome ze beda tez myslec ze arab to synonim slowa muzulmanin.
to tak jakby napisac : Modlitwy i spiewy na Chrystusa chwałe, to nie dla mnie mam czarna pałe.
to tak jakby napisac : Modlitwy i spiewy na Chrystusa chwałe, to nie dla mnie mam czarna pałe.
No akurat co jak co, ale pały to mają większe. Im bliżej czarnych, im częstsze z nimi krzyżówki, tym penisy dłuższe. Nie dziwota, że azjaci mają więc najkrótsze.