Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marian_Koniuszko 2025-06-16, 15:02 6
Kiedyś znałem Serba, który tak papierosy przemycał. Numer stary jak świat z tą skrytką
Zgłoś
rokmix 2025-06-16, 15:05 19
Tir się zesrał.
Zgłoś
Lee225 2025-06-16, 15:24 11
Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.
Zgłoś
Przemysław2277 2025-06-16, 16:13 36
Lee225 napisał/a:

Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.

Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh
Zgłoś
Arathnmor 2025-06-16, 16:41 1
Ilość wystarczająca na przedawkowanie połowy polaków.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Janko 2025-06-16, 16:42
I Celnicy się cieszą że udało im się to znaleźć i c🤬j przynajmniej ćpuny nie będą naj🤬e
Zgłoś
MDR 2025-06-16, 17:20 12
Łatwowierni jesteście. Tak. jest sukces, wszyscy mogą się pochwalić udaremnieniem przemytu.
Tymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.
Zgłoś
Lewackaglupota 2025-06-16, 17:58 2
Tablice z Maroko wiec prawie pewne , ze to haszysz i paczki tak ciężko spadały , mówię wam hehehe czuje too
Zgłoś
dracov6664 2025-06-16, 20:36
Mogli by wysłać do Izraela.

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
prodekszyn 2025-06-16, 21:44 2
stary filmik, więc narracja z fentanylem do śmieci, to film z 2020, pozdrawiam i zalecam nie farmazonić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-17, 0:36
To tylko kupy, które tirowiec upychał srając na trasie.
Zgłoś
wór 2025-06-17, 1:42 1
MDR napisał/a:

Łatwowierni jesteście. Tak. jest sukces, wszyscy mogą się pochwalić udaremnieniem przemytu.
Tymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.

No coś ty? Ja myślałem, że puszczają jedno auto rocznie i fajrant.
Zgłoś
Lee225 2025-06-17, 10:41
Przemysław2277 napisał/a:

Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh

Jeśli skanowali ciężarówkę to jeszcze gorszy pomysł mieli niż myślałem. Ubić wszystko luzem w profil tak by nie było widać paczek ,a jednolitą powierzchnię. Dobrze też ,że mamy specjalistę od oceniania i siania domysłów czy był to skan czy też nie.
Zgłoś
Karboksylator 2025-06-17, 15:39
Lee225 napisał/a:

Przemysław2277 napisał/a:

ta, a 10 kolejnych tirów wypakowanych po brzegi pojechało w tym czasie:)

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś