Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.
Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettTymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.
podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021Łatwowierni jesteście. Tak. jest sukces, wszyscy mogą się pochwalić udaremnieniem przemytu.
Tymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.
No coś ty? Ja myślałem, że puszczają jedno auto rocznie i fajrant.
Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh
Jeśli skanowali ciężarówkę to jeszcze gorszy pomysł mieli niż myślałem. Ubić wszystko luzem w profil tak by nie było widać paczek ,a jednolitą powierzchnię. Dobrze też ,że mamy specjalistę od oceniania i siania domysłów czy był to skan czy też nie.
Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.
ta, a 10 kolejnych tirów wypakowanych po brzegi pojechało w tym czasie:)
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę