Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.
Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh
Tymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.
Łatwowierni jesteście. Tak. jest sukces, wszyscy mogą się pochwalić udaremnieniem przemytu.
Tymczasem powyższa ciężarówa poszła na podpuchę, lub nawet wpadła przypadkiem, a prawdziwa ilość przeszła równocześnie bokiem...
W kartelu musieliby być idiotami żeby puścić tylko jedno auto.
No coś ty? Ja myślałem, że puszczają jedno auto rocznie i fajrant.
Przecież to na skanie wyszło prawdopodobnie, ale miło że sadolek chciałby uczyć sztuki przemytu kartel. Heheheh
Jeśli skanowali ciężarówkę to jeszcze gorszy pomysł mieli niż myślałem. Ubić wszystko luzem w profil tak by nie było widać paczek ,a jednolitą powierzchnię. Dobrze też ,że mamy specjalistę od oceniania i siania domysłów czy był to skan czy też nie.
Jak już robili taki myk to mogli puszki zaspawać, zakurzyć baranka i wtedy przykręcić gumę. Dużą kasę zarobić w chwilę to tak ale poświęcić trochę czasu na wykonanie tego w należyty sposób już nie.
ta, a 10 kolejnych tirów wypakowanych po brzegi pojechało w tym czasie:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie