Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
vdm 2011-01-05, 0:14 1
a jak mu coś zerwał pod podwoziem? Np. linke hamulców? DEBIL
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-05, 0:14 1
Trza było go na dach postawić

@vdm hehehehe to nie jest rower
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-05, 0:19
brakuje mi w tym filmiku murzyna odkrecajacego blyszczace alufelgi
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-05, 0:19
vdm ty chyba sie na samochodach nie znasz albo jezdzisz maluchem... hahaha
Zgłoś
norek88 2011-01-05, 0:19 3
Debilami są ludzie którzy tak zostawiają samochody przy placach budowy
Zgłoś
vdm 2011-01-05, 0:32 1
jeśli nie miał chromowanej osłonki pod podwoziem to mógł mu coś uszkodzić. Poza tym wydaje mi się,że to bmw tam stało wcześniej także jakim prawem paleta ma czelność przestawiać to cudo niemieckiej motoryzacji??? Do tego jest potrzebna laweta!
Zgłoś
Szakal85 2011-01-05, 0:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
120202 2011-01-05, 0:34
wolał bym takie holowanie , niż ta zwykła metoda co mi fure ładowali przed wejsciem w szpitalu w zakopanem
Zgłoś
~mcmt 2011-01-05, 0:39
vdm napisał/a:

jeśli nie miał chromowanej osłonki pod podwoziem to mógł mu coś uszkodzić. Poza tym wydaje mi się,że to bmw tam stało wcześniej także jakim prawem paleta ma czelność przestawiać to cudo niemieckiej motoryzacji??? Do tego jest potrzebna laweta!

Mógł uszkodzić, mógł - kosztowną sondę lambda na przykład. Ale swoją drogą, właściciel tego auta byle gdzie parkować nie powinien
Zgłoś
vdm 2011-01-05, 0:49
Hmm a może w sumie łatwiej by było po prostu wybić szybe i zrobić spięcie w kabelkach pod kierownicą tak jak to robią na filmach w Juesej? Następnie po prostu odjechac
Zgłoś
~mcmt 2011-01-05, 1:00
W tych modelach to nie możliwe a na pewno nie takie proste
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-05, 2:14 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-05, 2:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~mcmt 2011-01-05, 3:23 11
Kreatywność wylewa się widzę uszami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem