Marek znany jako Adbuster wykonuje skok na drzewo
nie rozumiem po c🤬j to tu wstawiłeś? nawet mordą w ziemie nie przyj🤬
Sam żeś k🤬a jest fail. Zrobił to celowo. Myślę, że nie jest na tyle głupi, aby nie wiedzieć, że taki cienki patyk złamie się pod jego ciężarem.
Konto usunięte
2013-06-10, 2:22
Fail jak c🤬j, że pozwolił to upublicznić. W necie taki fajny, prospołeczny, a tu młode drzewka w necie łamie. Nieładnie.
Konto usunięte
2013-06-10, 8:55
Olaboga cóż to za porażka! Internet zniszczy mu życie za ten wybryk.
dajcie spokój autorowi tematu, widocznie pała mu staje na widok adbustera
Możecie wrzucać z nim i jego "Familią" video bez dźwięku ?.
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
nw4d
2013-06-10, 9:40
haahah ale napinka przecież wiem że zrobił to celowo, ale fajnie to wygląda, nie podoba się nie dawaj piwa:)
Masz racje nie podoba się

Robienie z siebie idioty dla paru złoty to jak stanie pod sklepem z kubkiem i napisem "Za to,że mnie widzisz dawaj pare groszy"...
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
I AdBuster o ziemie k🤬a benc
nw4d napisał/a:
haahah ale napinka przecież wiem że zrobił to celowo, ale fajnie to wygląda, nie podoba się nie dawaj piwa:)
To ty wrzucasz tematy żeby zdobyć piwa czy żeby podzielić się z innymi użyszkodnikami ciekawym materiałem? Każde gówno będziesz wrzucał z dopiskiem "nie podoba się to nie dawaj piwa"?
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
NA HARDA Z TYM! Bez przesady, za ostre na ogólny ; /
Serio nie zauważyłeś że to zrobił celowo ?
Chłop wielki ponad 80kg skacze na drzewko o średnicy 5cm to raczej pewne, że się ugnie geniuszu.
Co to robi na głównej
malinovyNR napisał/a:
nie rozumiem po c🤬j to tu wstawiłeś? nawet mordą w ziemie nie przyj🤬
Bo ten caly srajbaster to teraz celebryta, i gimbaza sie nim jara.