B................g
2013-12-12, 23:32
Zryło mnie to przejście. Tego się nie spodziewałem.
Mało kto zdaje sobie sprawę, że koleś co dostał pasem jest prawdopodobnie chory psychicznie i dla tego takie zachowanie ojca. Wystarczy się wsłuchać w okrzyk rozpaczy " ała tatku" w momencie uderzenia pasem (ojciec zagłusza swoim "eee" ale da się wychwycić) i od razu można stwierdzi to co napisałem.
Poza tym materiał, spoko.
6................6
2013-12-13, 1:10
@up jak ma chorego psychicznie syna to powinien zabiegać o to, żeby miał przynajmniej spoko znajomych, którzy chcą traktować go na równi ze sobą (bo takie pasowanie to normalka przecież), a nie odstraszać każdego, kto się zdecydował na taką "trudną" znajomość.
Może i nie miał złych intencji, ale sp🤬olił po całości, a jeśli chłopak jest NAPRAWDĘ chory psychicznie, to wrzucający ten film w sieć jest sk🤬iałym pedałem, bo zmasakrował mu młodość w minutę.
a................m
2013-12-13, 1:55
ładnie macha tym ogorem. widac ze to nie jego pierwszy raz
Ja Wam dam przepis na internetowy hit. Załóżcie popieprzone okularki doklejcie popieprzone wąsy a potem posłużcie się starym odgrzanym kotletem i wmontujcie go w swój film. Potem wrzućcie to na portale typu sadistic na różnych kontach albo poczekajcie aż gimbaza zacznie działać.
p................5
2013-12-13, 2:31
@up Fajnie że po całym dniu w kuchni znalazłaś chwilkę na hejtowanie internetów.
@karinawaw Może i to jest odgrzewany kotlet, ale bardzo dobrze odgrzany i podany
Ale ja lubię tego gościa

Bardzo pozytywny i uzdolniony człowiek. Podoba mi się jego montaż i dźwięk. Oby takich jak on było jak najwięcej w Polsce. Może kiedyś Polacy potrafiliby produkować filmy dorównujące jakościom filmom holiwoodzkim, mimo niższemu budżetowi
Super koleś to zrobił. Tego się nie spodziewałem.
nuda nuda a na koniec takie p🤬lniecie. !!!!