👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no generalnie kupa, ale drift jakby chciał to by mu taki nie wyszedl

Zastanawiam sie jak można coś takiego zrobić? Sam mocny ruch kierownicą raczej nie wystarczy, może miał obciążoną dupke.

niieee... wystarczy że po zobaczeniu policjantów skręcił i dał ostro w hamulec. no i w p🤬du i wylądował

czy tam obok lezy jakas ciezarowka? ostatnia sekunda filmu, po lewej

tak tam leży ciężarówka obok, zasnatanawiam się tylko dlaczego i dlaczego koleś krecił taki prosty manewr? Tu chodzi chyba o coś więcej.
wronek89 napisał/a:
Zastanawiam sie jak można coś takiego zrobić? Sam mocny ruch kierownicą raczej nie wystarczy, może miał obciążoną dupke.
Odbil mocno w prawo i docisnal hamulec przez co zarzucil tylek. Byc moze potem rowniez trzymal hamulec.

no to jednak ja mądrzej próbowałam utrymać się na dodze. ha! nie aż taki ze mnie frajer
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie