@up
A czego się po nich spodziewać
wszyscy zawsze JP JP a jak przychodzi co do czego to miękną
Jak te małe torebkowe szczury. Dużo szczeka ale gówno zrobi
A czego się po nich spodziewać
wszyscy zawsze JP JP a jak przychodzi co do czego to miękną
Jak te małe torebkowe szczury. Dużo szczeka ale gówno zrobi
Wielkie cwaniaki hwdp na 100%, ale kiedy słyszą syrenę sp🤬alają w podskokach... żałosne.
podpis użytkownika
"...and says...Now I am become Death, the destroyer of worlds."
Był już film gdzie jeden Sebix z gazem wyskoczył do policji, a reszta kurew sp🤬oliła jak tylko policjant tupną nogą. Nie kumam tych szmaciarzy, albo są tacy JP, albo wcale. Nap🤬lają smuty na fejsbuku "bolicja złaa, bije sebka i karynkee", a gdy przychodzi co do czego to mają kilogram gówna w portkach na widok radiowozu. W grupie też kozaki, a weź zaczep takiego z🤬ba 1vs1 to nagle się okazuje, że gdzieś zgubił jaja idąc do osiedlowej żabki po jakiegoś "mózgojeba". Jak można, żyć z dnia na dzień w tym samym obsranym dresie i nie być konsekwentnym wobec własnych myśli i działań? Chyba nigdy nie ogarnę sebixów

Pamiętam jak byłem mniejszy gdy słuchałem jeszcze hop-siupów i zastanawiało mnie gdzie dzwoniłby rychu peja jakby okradli mu dom albo podprowadzili samochód.

Hah, k🤬a sp🤬alają jak by faktycznie mieli za uszami jakieś morderstwa czy c🤬j wie jakie przestępstwa, a zapewne jedyne co mają na sumieniu to głoszenie "CHWDP" i spożywania alkoholu w miejscu publicznym także tego...
Szybciej by sp🤬alali jakby śmieciarka nadjeżdżała.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
H🤬j wie czy to "użycie nagłośnienia" jak nie widać źródła dźwięków.
Ale by była beka jakby sąsiad z pod piątki wystawił kolumny na balkon i w mp3 zapodał

Up
spod*
swoją drogą, jak zdycha narodowiec, to robi się pogrzeb czy normalnie podjeżdża śmieciarka?
spod*
swoją drogą, jak zdycha narodowiec, to robi się pogrzeb czy normalnie podjeżdża śmieciarka?
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
beka beką ale jeden sebix podniósł kolegę i uciekł z nim na plecach
zaimponował