Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KrólikBugs 2017-03-15, 22:40 3
Stado baranów
Zgłoś
b0r000 2017-03-15, 22:45 25
@up
A czego się po nich spodziewać
wszyscy zawsze JP JP a jak przychodzi co do czego to miękną

Jak te małe torebkowe szczury. Dużo szczeka ale gówno zrobi
Zgłoś
AwesomeChillout 2017-03-15, 22:52 6
Wielkie cwaniaki hwdp na 100%, ale kiedy słyszą syrenę sp🤬alają w podskokach... żałosne.

podpis użytkownika

"...and says...Now I am become Death, the destroyer of worlds."
Zgłoś
Polnischefuhrer 2017-03-15, 23:19 60
Był już film gdzie jeden Sebix z gazem wyskoczył do policji, a reszta kurew sp🤬oliła jak tylko policjant tupną nogą. Nie kumam tych szmaciarzy, albo są tacy JP, albo wcale. Nap🤬lają smuty na fejsbuku "bolicja złaa, bije sebka i karynkee", a gdy przychodzi co do czego to mają kilogram gówna w portkach na widok radiowozu. W grupie też kozaki, a weź zaczep takiego z🤬ba 1vs1 to nagle się okazuje, że gdzieś zgubił jaja idąc do osiedlowej żabki po jakiegoś "mózgojeba". Jak można, żyć z dnia na dzień w tym samym obsranym dresie i nie być konsekwentnym wobec własnych myśli i działań? Chyba nigdy nie ogarnę sebixów
Zgłoś
opec 2017-03-15, 23:40 3
Pamiętam jak byłem mniejszy gdy słuchałem jeszcze hop-siupów i zastanawiało mnie gdzie dzwoniłby rychu peja jakby okradli mu dom albo podprowadzili samochód.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-03-15, 23:42
Hah, k🤬a sp🤬alają jak by faktycznie mieli za uszami jakieś morderstwa czy c🤬j wie jakie przestępstwa, a zapewne jedyne co mają na sumieniu to głoszenie "CHWDP" i spożywania alkoholu w miejscu publicznym także tego...
Zgłoś
HIV-masturbator 2017-03-16, 2:09
moze sebastiany palily tam marihuaninen O.o
Zgłoś
Polemon 2017-03-16, 8:35
Szybciej by sp🤬alali jakby śmieciarka nadjeżdżała.

podpis użytkownika

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
fikuswdoniczce 2017-03-16, 12:34
H🤬j wie czy to "użycie nagłośnienia" jak nie widać źródła dźwięków.
Zgłoś
BigCohones 2017-03-16, 12:57
Ale by była beka jakby sąsiad z pod piątki wystawił kolumny na balkon i w mp3 zapodał
Zgłoś
Hesbollah 2017-03-16, 18:25
Up

spod*

swoją drogą, jak zdycha narodowiec, to robi się pogrzeb czy normalnie podjeżdża śmieciarka?

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
wojtelus 2017-03-16, 19:14 3
beka beką ale jeden sebix podniósł kolegę i uciekł z nim na plecach zaimponował
Zgłoś
Wiewór 2017-03-17, 11:33
JP i w ogóle ale trochę się dygam. Jak usłyszeli syreny to tak zaczęli sp🤬alać, że kapcie pogubili hahaha

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś