Samiec Alfa

A prawda jest taka, że jak otwierałem firme za PO to płaciłem zus-u 630zł. Za PIS-u firme zamknąłem... Teraz sytuacja zmusiła mnie żeby znowu otworzyć....
Och.... Jak miło mi sę zrobiło kiedy pani w zus-ie poinformował mnie że składka wynosi 1600zł. I właśnie tak ten wspaniały rząd wspiera polską gospodarkę i mikroprzedsiębiorców. Pozdrawiam i ch*j w dupĘ pisowcom!!!
Dodaj że 20 lat temu i porównaj zarobki z tamtych lat i z teraz.
"Założenie banku jest wielokrotnie większą zbrodnią niż napad na niego".
A zauważył, że wszystko rośnie? Jaka była minimalna krajowa za PO a jaka jest teraz? Jakie były ceny ale i średnie dochody za PO a teraz. Czemu więc składka ZUS ma stać w miejscu? Jedni tracą inni się bogacą. Są tacy którzy niezależnie od władzy się bogacą inni upadają. Jak jest koniunktura to niejeden po cichutku się bogaci a udaje przed ZUSem czy pracownikiem, że stara bieda.
Kolega mnie podubiegł Ale sens jest ten sam. To tak jak porównywanie cen z niemieckimi ale bez uwzględnienia siły nabywczej.
Kolejny miłośnik inflacji, baz oszczędności, ambicji.
Jak czytam te komentarze żeby okradła kościół albo siedzibę po czy biuro PiS to myślę że Polska jest jak te 2 pół dupki. A normalni ludzie są w środku czyli w czarnej dupie
Ja natomiast myślę, że ochroniarzy trzeba dodatkowo przebadać, przeszkolić i wyposażyć w ostrą broń.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie