I to jest poczucie humoru mógł mu kopa zap🤬lic za ruszanie własnego murzyna
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
Przyszedłem tu po humor oparty na bólu, a ty serwujesz mi jakieś tiktokowe gówno. mariusz3pl, zasłużyłeś na wyżeranie śledziony przez zdziczałe szczury.
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Widzicie rasiści? Jaki wyluzowany murzyn? Nie oceniajcie drugiego człowieka po kolorze skóry.
Love_is_Love napisał/a:
Widzicie rasiści? Jaki wyluzowany murzyn? Nie oceniajcie drugiego człowieka po kolorze skóry.
Można też powiedzieć że ten koń ma spoko murzyna

podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Niebezpiecznie blisko paralizatora go zaczął głaskać. Gdyby gość był bardziej nerwowy to by się mogło mniej zabawnie skończyć...
podpis użytkownika
I am cold,but not as cold as my first wife.
Malpa pewnie miala w tej nogawce kutonga, dlatego taki zaciesz na ryju, a wy od razu posądzacie ją o poczucie humoru.
joeblacktwo napisał/a:
I to jest poczucie humoru mógł mu kopa zap🤬lic za ruszanie własnego murzyna
kto? koń?
Rasael napisał/a:
Przyszedłem tu po humor oparty na bólu, a ty serwujesz mi jakieś tiktokowe gówno. mariusz3pl, zasłużyłeś na wyżeranie śledziony przez zdziczałe szczury.
Nie zesraj się, żart z murzyna dobry jest. Jest różnica pomiędzy byciem sadolem a zj🤬ym zwyrodnialcem, jak chcesz to sobie harda poprzeglądaj i zwal sobie do ucinanych głów przez islamskie dzieci.
podpis użytkownika
You shall not pass!