Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu

Szał w Santa Fe: mężczyzna rozbija biuro firmy energetycznej kilofem.

Podejrzany wszedł do lokalu i zniszczył komputery, biurka i okna. Policja aresztowała go kilka godzin później. Wszystko zostało zarejestrowane przez kamery bezpieczeństwa.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tomilidżons1984 Wczoraj 6:59 9
Rachunki za wysokie!
Zgłoś
goslaw3 Wczoraj 7:01 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
poznan2000 Wczoraj 7:42 2
czyżby rachunek był za wysoki?
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:03 11
Ja tam go rozumiem, zwlaszcza po wizycie w jakimkolwiek urzędzie... ale nie mam kilofa :/
Zgłoś
Traba Wczoraj 12:17 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:33 8
Zgłoś
Traba Wczoraj 12:39 2
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:45 3
Zgłoś
Dejdwazlote Wczoraj 13:10 11
Tomilidżons1984 napisał/a:

Rachunki za wysokie!

Opłata KILOFATOWA
Zgłoś
lacrimal Wczoraj 13:35 1
fajny ten kilof, nabite schodzi, ochrona przed dotykiem bezpośrednim chyba działa
generalnie wspaniałe narzędzie rozrywkowe
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 14:32 1
Zgłoś
ibrahim Wczoraj 16:23
Nie dziwię mu się. U na energa to najbardziej złodziejska firma.
Zgłoś
MukaPuka Wczoraj 17:00 1
jak korporacja dyma ludzi to rząd rozkłada ręce a jak człowiek weźmie kilof i pójdzie walczyć o swoje to już na to są paragrafy.
Zgłoś
Marian_Koniuszko Wczoraj 18:29 2
Swego czasu miałem z urzędem następującą przygodę:

Wystawiłem śmietniki przed dom i nie zostały zabrane. Dzwonię do urzędu miejskiego i zgłaszam, że śmieci nie zostały odebrane i żeby wypłynęli na firmę odbierającą odpady, żeby po nie przyjechali.
Pan przy telefonie bardzo niemiły i arogancki. Pyta co było w śmietnikach? Odpowiadam, że odpady zmieszane i trochę trawy, która nie zmieściła się już do bio odpadów.
Pan opryskliwie, że trawy nie można wrzucać do zmieszanych odpadów i że nie odbiorą.
Pytam więc, gdzie to jest określone, że nie mogę trawy wrzucić do czarnego pojemnika i czytam mu ich regulamin, w którym jest szczegółowo opisane, czego nie można wyrzucać do zmieszanych i nie ma wzmianki o trawie.

Pan rzucił słuchawką i już nie odbierał telefonu...

W związku z tym bezczelnym zachowaniem, kilka dni później wziąłem worek trawy, pojechałem do urzędu miejskiego, poszedłem do biura pana z którym rozmawiałem, rozrzuciłem mu po całym biurze tę trawę i sobie poszedłem, życząc z uśmiechem miłego dnia.

Myślę, że po mojej wizycie, pan z urzędu był już milszy dla petentów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem