Jak zobaczyłem na początku tą pochyloną drogę to od razu znałem przyszłe zdarzenia. Oni chyba nigdy sadola nie oglądali.
M_A napisał/a:
Kamerzysta niewzruszony
Trzeci dźwig w tym tygodniu...
Powinien najpierw w Snowrunnera pograć.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
"Aaach, k🤬a znowu to samo, dokładnie w tym samym miejscu co poprzedni"
Niewiarygodne że jakiś imbecyl postanowił że wjazd tą drogą takim dźwigiem to dobry pomysł .. to chyba jakieś wyłudzenie ubezpieczenia
Ten pojazd to żuraw samojezdny, fajny sprzęt. Z tyłu żurawia jest przeciw waga która podczas pracy rozłożonego żurawia utrzymuje stateczność urządzenia. Na moje oko może tam być 30T. Idiota jechał przez miękką nawierzchnie i zmiażdżył tę nawierzchnie i się sp🤬olił. Jestem operatorem oraz konserwatorem tego typu kurestwa. Tutaj liebherr lhm 400.

Szefie, problem. Nie brum brum, bam bam byli. Szef się nie denerwuje na Saszkę.
RZEŹNIKONATOR napisał/a:
Ten pojazd to żuraw samojezdny, fajny sprzęt. Z tyłu żurawia jest przeciw waga która podczas pracy rozłożonego żurawia utrzymuje stateczność urządzenia. Na moje oko może tam być 30T. Idiota jechał przez miękką nawierzchnie i zmiażdżył tę nawierzchnie i się sp🤬olił. Jestem operatorem oraz konserwatorem tego typu kurestwa. Tutaj liebherr lhm 400.
Achh!Liebherr!Moja 30-toletnia lodówka i 5-cioletnia zamrażarka!❤Wszystko klasy A i A+++!