Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
the_satyr 2012-06-01, 17:52 5
co to za analfabeta napisał? Awganistan
Zgłoś
pakicito 2012-06-01, 19:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-01, 20:16 45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MMAchu 2012-06-01, 23:30
the_satyr napisał/a:

co to za analfabeta napisał? Awganistan

to jest szydera jakbyś nie zauważył, tak samo jak "tych polacy"...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 10:19
@gonzo, twoja wizja polityczna grzeje mi serce. Ale ja zamiast zwalniania tych urzędasów, rozważyłbym wieszania na latarniach, jak w starych dobrych przedrozbiorowych czasach
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 11:14 13
Oj tam...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 11:59
@gonzo
Powtarzasz się.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 12:47
@gonzo
ładny wall of text, ale w dużej części zgadzam się z tobą, szczególnie odnośnie gospodarki i tych, jak to ładnie określiłeś, "jednostronnych" sojuszów. gonzo na prezydenta! Jak założysz partię i będziesz startował w następnych wyborach, masz mój głos
Zgłoś
dyhayne 2012-06-02, 13:30
gonzo3211-- Zapewne by byla. Gdyby tylko cos takiego sie wydarzylo, ale prawda jest taka ze sie nie wydarzy. Dlaczego? Moze dlatego ze wszyscy jestesmy madrzy w pysku, nic ponadto. Zrobisz rewolucje? Ja nie zrobie, nie starczy mi odwagi ani tez wiary w to ze Ci ktorzy beda za mna nie odpuszcza, lub sie nie sprzedadza. Ale, prosze zrob, popre Cie i zapewne nie tylko ja. A cala masa ludzi. Tylko co z tego, rzadzic powiadasz jest latwo. Otusz, nie. Latwo jest szczekac na to co sie dzieje. Twoj plan wymagal by wielu poprawek, ale na szczescie sam to zaznaczyles. Reasumujac, madrzy w gebie, zrobcie cos. Ja i wielu mi podobnych, sie przylaczymy.
Zgłoś
Feragas 2012-06-02, 14:39
czorny chop w biołym domu
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 14:55
Czesi nie włażą w dupę Ameryce i wiz nie muszą mieć a te nasze palanty by im laskę nawet za darmo robili
Zgłoś
=CAMEL= 2012-06-02, 18:27
Zgłoś
telon666 2012-06-02, 19:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 20:04
telon666 napisał/a:

do połowy pisałeś z sęsem , ale później zaczełeś bredzić .ak kaczyński

Nie no nie wierzę...wy nieuki robicie to specjalnie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem