co to za analfabeta napisał? Awganistan
the_satyr napisał/a:
co to za analfabeta napisał? Awganistan
to jest szydera jakbyś nie zauważył, tak samo jak "tych polacy"...
konto usunięte
2012-06-02, 10:19
@gonzo, twoja wizja polityczna grzeje mi serce. Ale ja zamiast zwalniania tych urzędasów, rozważyłbym wieszania na latarniach, jak w starych dobrych przedrozbiorowych czasach
konto usunięte
2012-06-02, 12:47
@gonzo
ładny wall of text, ale w dużej części zgadzam się z tobą, szczególnie odnośnie gospodarki i tych, jak to ładnie określiłeś, "jednostronnych" sojuszów. gonzo na prezydenta! Jak założysz partię i będziesz startował w następnych wyborach, masz mój głos
gonzo3211-- Zapewne by byla. Gdyby tylko cos takiego sie wydarzylo, ale prawda jest taka ze sie nie wydarzy. Dlaczego? Moze dlatego ze wszyscy jestesmy madrzy w pysku, nic ponadto. Zrobisz rewolucje? Ja nie zrobie, nie starczy mi odwagi ani tez wiary w to ze Ci ktorzy beda za mna nie odpuszcza, lub sie nie sprzedadza. Ale, prosze zrob, popre Cie i zapewne nie tylko ja. A cala masa ludzi. Tylko co z tego, rzadzic powiadasz jest latwo. Otusz, nie. Latwo jest szczekac na to co sie dzieje. Twoj plan wymagal by wielu poprawek, ale na szczescie sam to zaznaczyles. Reasumujac, madrzy w gebie, zrobcie cos. Ja i wielu mi podobnych, sie przylaczymy.
czorny chop w biołym domu
konto usunięte
2012-06-02, 14:55
Czesi nie włażą w dupę Ameryce i wiz nie muszą mieć a te nasze palanty by im laskę nawet za darmo robili
konto usunięte
2012-06-02, 20:04
telon666 napisał/a:
do połowy pisałeś z sęsem , ale później zaczełeś bredzić .ak kaczyński
Nie no nie wierzę...wy nieuki robicie to specjalnie?