W skrócie:
Baba zaatakowała gościa dając mu w ryja.
Zaproponował aby go przeprosiła i nie wniesie oskarżenia ale go zwyzywała...
Retoryczne pytanie do feministek: czy w odwrotnej sytuacji policja w ogóle pozwoliłaby na ewentualne przeprosiny czy by zglebowała typa na miejscu bez zbędnego p🤬lenia?
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
no i mam nadzieję facet teraz nie odpuści i skończy się wyrokiem za naruszenie nietykalności. Jak się trafi spoko sąd to lekcja pokory w znanym z surowych wyroków ujeseju może nawet kilka lat potrwać
Księżniczki myślą, że mogą wszystko. W dzisiejszych czasach to strach się żenić, już lepiej na kocią łapę lub płacić alimenty w takiej Polsce, a co dopiero w takim USA, UK czy Francji, gdzie po mimo nie swojej winy jest podział majątku i mąż musi płacić byłej żonie alimenty, bo pogorszy jej się standard życia.
konto usunięte
2018-05-10, 10:34
konto usunięte
2018-05-10, 10:43
kuźwa, chłopy, każdemu mówię, podpisywać rozdzielność majątkową zaraz po ślubie,
wiem że to nie jest łatwe, bo się baby przed nią bronią, ale wymyślać powody, lub w ostateczności zapisywać daty, wkład wniesionej kasy, w przypadku darowizn od rodziców koniecznie zgłaszać w US /nie podlega opodatkowaniu/ lokaty na czarną godzinę itp.
konto usunięte
2018-05-10, 17:33
ja jako optymista widze w tym plusy. parkujesz w miejscu dla inwalidow lub wchodzisz do kibli dla inwalidow mowiac ze jestes inwalida w zwiazku. - moze nawet renta wpadnie
konto usunięte
2018-05-10, 20:45
konto usunięte
2018-05-10, 20:55
licho_nie_spi
piwko przez przypadek, niemniej
tylko która kobieta nie będzie jednak z czasem wywierała wpływu na dokument, jakikolwiek, niemniej jednak, oficjalnie łączący związek,
możesz sobie pisać, ale gdy zasmakujesz i będzie ci właśnie tego brakowało, zgodzisz się na wszystko
konto usunięte
2018-05-10, 21:18
pieknie i baba bedzie miala sprawe o pobicie faceta

jest równouprawnienie
konto usunięte
2018-05-10, 21:44