Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turor 2023-12-29, 13:36 14
Pies najmądrzejszy.
Od początku dar ryja, że to nie wyjdzie
Zgłoś
Vindizel 2023-12-29, 13:49 8
nie wiem k🤬a co chcieli zrobić więc niech ktoś mi powie czy się udało
Zgłoś
Quassar 2023-12-29, 14:00 41
k🤬a co za debile oni meli to na odwrót zrobić pasami powoli spuszczać na dół, a nie k🤬a ciągnąc z dołu aby przyp🤬oliło szybciej o ziemie.

haahhahahaha prze luje jak można być tak tępym c🤬jem xDDD
Zgłoś
mesjans 2023-12-29, 14:22 21
Według mnie to oni chcieli się tego pozbyć (brak pasa od góry) a ci na dole z pasami trzymali by kanapa nie zrobiła fikołka i nie rozbiła balkonu sąsiada z dołu. Akcja poszła zgodnie z ich planem.
Zgłoś
Nazhir 2023-12-29, 14:31 3
A potem się ludzie dziwią, że kraje europejskie tak chętnie przyjmują inżynierów z Afryki.
Zgłoś
Ukasz995 2023-12-29, 14:31 2
Wiatraki i ich inteligencja
Zgłoś
~Dostojny 2023-12-29, 15:38
Vindizel napisał/a:

Chyba zapomnieli przywiązać takich linek od swojej strony, aby ten zapierdziany tapczan opuścić w dół śladowo

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Cezar1988 2023-12-29, 17:51 2
Im po prostu nie chciało się starego tapczana znosić po schodach wiec wyj🤬i przez balkon, a lina była po to by mebel nie wp🤬lił się do sąsiada. Chyba
Zgłoś
Ringojeb 2023-12-29, 18:43
Latający dywan tym razem zawiódł
Zgłoś
Niewiemno 2023-12-29, 19:12 3
Cezar1988 napisał/a:

Im po prostu nie chciało się starego tapczana znosić po schodach wiec wyj🤬i przez balkon, a lina była po to by mebel nie wp🤬lił się do sąsiada. Chyba

w Holandii klatki schodowe są tak ciasne, że z zakupami cięzko wejść, a minąć się z sąsiadem to już niemożliwe. W kamienicach jest na szczycie nawet hak, żeby wszystko liną przez okno ładować, a okna mają specjalnie ogromne, żeby te gabaryty się zmieściły. Dziwne to ale no cóż

Vindizel napisał/a:

ciągneli po to, żeby nie zahaczyło o niższy balkon
Zgłoś
polakwrocek 2023-12-29, 19:15 1
... to się rozkręcić nie da już kanapy ?
Zgłoś
mazga50 2023-12-29, 19:50 1
Quassar napisał/a:

k🤬a co za debile oni meli to na odwrót zrobić pasami powoli spuszczać na dół, a nie k🤬a ciągnąc z dołu aby przyp🤬oliło szybciej o ziemie.
haahhahahaha prze luje jak można być tak tępym c🤬jem xDDD

To kobiety, więc tępe p🤬dy raczej.
Ja ma taką koncepcję, że wg nich to po tych pasach miało się zsunąć. No ale jakimś cudem się nie udało...
Zgłoś
brylski11 2023-12-29, 21:49 2
Chcieli to po prostu wyj🤬 przez balkon , a linami odciągali żeby nic nie uszkodzić. Ale z was zjeby bez pomyślunku !!!!
Zgłoś
Pietruchm 2023-12-29, 22:14 1
Nic się nie znacie. Trzymali, żeby nie odfrunęła. Wszystko zgodnie z planem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie