👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Geniusz! naprawdę gość z polotem, do pełni szczęscia jakby jeszcze wyszedł i pokazał elegancko dłonią kontakt na plandece a potem mięśnie.
509-19-12-17
660-24-87-75
Dzwońcie teraz masowo i Trolujce !
Za podtykanie pod nos reklamy nie chcemy waszych usług chamy
Jedno tylko zlecenie mamy
660-24-87-75
Dzwońcie teraz masowo i Trolujce !
Za podtykanie pod nos reklamy nie chcemy waszych usług chamy
Jedno tylko zlecenie mamy

Jezus chrystus - wywlekasz mi jakieś brudy bo cię obnażyłem w poście poniżej?
Ssij dzidę rzymskim żołnierzom
Ssij dzidę rzymskim żołnierzom

Gościu wykorzystał 30 sec czasu antenowego nie płacąc przy tym grosza a zrobił reklamę swojej firmy. Piwo dla niego.
I tylko gościowi pogratulować
zajebisty pomysł jak zarobić na tej gównianej stacji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie