Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przepychanki na drodze
Kamilarz • 2025-01-12, 1:44
Przepychanka na autostradzie. Ścigany unika zderzenia z autem, które stało na drodze, czego nie można powiedzieć o tych, co siedzieli mu na dupie

Zgłoś
Sramnawas 2025-01-12, 15:15 4
Tak się kończy jazda na dupie , i u nas tak samo wieksza część wypadków , z tego powodu szybko i na dupie !!! Siedzieć komuś a jak zrobisz dystans to się jakiś ulep wkleja , i kolo się zamyka
Zgłoś
gonzor 2025-01-12, 22:33
20lat temu zrobiłem tak dziada w Bydgoszczy. Mruga, piekli się na ogonie, przedemną kolejka na światłach na wprost, bez zwalniania tuż przed odbiłem na pusty pas do skrętu w lewo. Passat wbił się w ostatnie auto... Do dziś mnie prześladuje myśl, może się spieszył z ciężarną na porodówkę...
Zgłoś
StickerBomb 2025-01-13, 1:10
Zjechał do prawej bo już omijał pierwszy rozj🤬y samochód, drugi stał w poprzek. Wyszło idealnie, mój mistrz.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-13, 11:08 1
Do jazdy na dupie wymagany jest brak mózgu i dobry refleks. Nas refleksem musi jeszcze poćwiczyć
Zgłoś
viking19 2025-01-13, 16:31
gonzor napisał/a:

20lat temu zrobiłem tak dziada w Bydgoszczy. Mruga, piekli się na ogonie, przedemną kolejka na światłach na wprost, bez zwalniania tuż przed odbiłem na pusty pas do skrętu w lewo. Passat wbił się w ostatnie auto... Do dziś mnie prześladuje myśl, może się spieszył z ciężarną na porodówkę...

po takim uderzeniu ten nowonarodzony na bank jest jebnięty.
odnajdzie cię teraz, i zajebie, za krzywdy swojej matki. xD
a może i ma tu konto?
Zgłoś