Przepychanka na autostradzie. Ścigany unika zderzenia z autem, które stało na drodze, czego nie można powiedzieć o tych, co siedzieli mu na dupie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Pracowali sobie na to dłuższy czas, szkoda tylko że innym krzywdę robią
the_bill napisał/a:
@: Znalazłem info, że to był pościg policyjny.
A no to w takim razie psiarskie to debile, nawet dziecko wie że może na poboczu coś stać lub ktoś iść
viking19 napisał/a:
140 na blacie, w chwili uderzenia.
pewnie bolało. xD
Nie zdążyło zaboleć
[ Dodano: 2025-01-12, 09:56 ]
Adiczek napisał/a:
A no to w takim razie psiarskie to debile, nawet dziecko wie że może na poboczu coś stać lub ktoś iść
ja znalazłem info, że ci goście spieprzali przed żonami po tym, jak nakryły ich obu w krzakach i że nagrywał to twój stary
EinsZweiPolizei napisał/a:
Nie zdążyło zaboleć
Zdążyło, Zdążyło... na końcu słychać jak ktoś pojękuje...
Z własnego doświadczenia wiem, że przy 140 z auta nic nie zostaje.
Tak się kończy jazda na dupie , i u nas tak samo wieksza część wypadków , z tego powodu szybko i na dupie !!! Siedzieć komuś a jak zrobisz dystans to się jakiś ulep wkleja , i kolo się zamyka
20lat temu zrobiłem tak dziada w Bydgoszczy. Mruga, piekli się na ogonie, przedemną kolejka na światłach na wprost, bez zwalniania tuż przed odbiłem na pusty pas do skrętu w lewo. Passat wbił się w ostatnie auto... Do dziś mnie prześladuje myśl, może się spieszył z ciężarną na porodówkę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie