👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Filmik typu "Best Ever Food Review Show", tam też to pokazują. Ja bym chciał zobaczyć jak się robi potrawkę z ludzkich organów. T3RMINATOR, uznasz to jako wyzwanie?
p.s.
Jesli się nie podejmniesz to też zrozumie. Trudno znaleźć ofiarę/donatora.
p.s.
Jesli się nie podejmniesz to też zrozumie. Trudno znaleźć ofiarę/donatora.

Przypomniał mi się stary dowcip. Francuz , Rosjanin i Anglik dorwali się do jakiejś baby. Losowali kto pierwszy i Francuz wygrał. Dorwał się do niej i zaczął robić minetę. Na to Rosjanin do Angola: Dupczenia nie budiet, Francuz p🤬du wkuszał.

Połowa sadolowiczów zanimby przygotowała danie zar🤬ałaby się na śmierć.

Sprzedam p🤬dę mojej żony. Cena wywoławcza 1230 zł. Licytacja trwa 14 dni stulejarze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie