jak bym miał wyrazić co czuję oglądając te przezajebiste fotki i konwersację to by mi piw zabrakło
przec🤬j z tego photoreqłesta
hahaha!

Co za naiwny człowiek, myślał, że gdy wrzuci fotke na neta to ktoś mu za darmo ją przerobi nie robiąc sobie z niego jaj...
Swoją drogą co za typ, "dodać w tle dżunglę" chciał się pochwalić kolegom z pracy, swoimi "wakacjami"?

Jak zobaczyłem pierwsze zdjęcie od razu pomyślałem, że przeróbce będzie podlegał tylko przedmiot który trzyma w prawej ręce. Za dużo internetu...
Ale piwo leci
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Ale piwo leci

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

hahaha genialne.. a swoją drogą to lidzie nie dość, że za darmo to jeszcze chcą góry chmury

trollowanie moze byc wyjatkowo zabawne :p gosc co prawda nie ma skilla jesli chodzi o obrobke zdjec, ale widac ze lubi irytowac ludzi, za to leci pifffffko

cyklop28 napisał/a:
Najbardziej mnie rozj🤬o krocze pigmeja
swoje doświadczenia zachowaj dla siebie

kiedyś widziałem podobna konwersacje po angielsku jakas dziewczyna prosila o przerobienie fotki i skonczylo sie podobnie, ale juz tego nie znajde
fajne
fajne
jak zauwazylem uklad reki i otworzona buzie bylem pewien ze zobacze inna przerobke