Ja p🤬le, co za kaleka ;/
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Lololoney napisał/a:
Raczej fizyka...
Gdybys wyj🤬 sie na prostej drodze, to tez mialbym nazwac cie fizykiem? Otóz nie, to kalectwo. Jak w powyzszym.
Panowie; ustawka. Nie łykajcie wszystkiego bezkrytycznie, bo wstyd będzie.
podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!
Brak możliwości głosowania na NIE czy jakiejkokolwiek możliwości zgłoszenia wstawki jako gówno to jest taki rak sadistica jak c🤬j. Takie wrzutki nie powinny w ogóle mieć miejsca. Tu się ogląda ucinanie kończyn a te gówna z tiktoka niech zostają tam gdzie zostały wysrane.
podpis użytkownika
I tak to jest.
Angevil, od kończyn i ich braku jest hard, tam takie coś na pewno nie wpadnie
Swoją drogą tak jakby k🤬a technologii z drutu w ogóle było potrzeba do nalania sobie szklany. Ja tylko raz widziałem toto w użyciu, ale butelka miała chyba 5 litrów.
Swoją drogą tak jakby k🤬a technologii z drutu w ogóle było potrzeba do nalania sobie szklany. Ja tylko raz widziałem toto w użyciu, ale butelka miała chyba 5 litrów.
Ja słyszałem że to brudny Ukrainiec z kartoflanym nosem którego utrzymujesz w własnym kraju
Ruski nie ogarnia wyrobu z zachodu i nie potrafi się za niego zabrać. Szklanka też wydaje mu się obca, całe życie nak🤬iał spirol przemysłowy i inne rozpuszczalniki , które kolega kradł z roboty wynosząc je w karnistrach.
Angevil napisał/a:
Brak możliwości głosowania na NIE czy jakiejkokolwiek możliwości zgłoszenia wstawki jako gówno to jest taki rak sadistica jak c🤬j. Takie wrzutki nie powinny w ogóle mieć miejsca. Tu się ogląda ucinanie kończyn a te gówna z tiktoka niech zostają tam gdzie zostały wysrane.
Można podnieść próg wyjścia z poczekalni. Przypuszczam, że gdy serwis był mniej popularny kilka (-naście) lat temu, to świeże materiały dostawały odpowiednio mniej piw. Teraz serwis jest popularny, więc ten próg powinien wynosić, moim zdaniem, 100 piw.
I ja pytam czemu to gówno z tik-toka nie wylądowało w sucharach?
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Angevil napisał/a:
To nie jedyny rak. Wystarczy poczytać niektóre komentarze żeby dostać raka mózgu. Kiedyś ten portal miał sens, a teraz to za dużo tu żydów, ukronazistów i debili j🤬ych.