"pan ma zasłoniętą twarz więc nie wiem czy nie wtargnęli tu złoczyńcy" co za imbecyl. Ale nie trzeba być religijnym fanatykiem, takich przychlastów jest pełno, zarówno na naszym podwórku jak i na całym prawie świecie.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Łooo panie, coś czuje że niezła zawier🤬a się z tego zrobi. Ktoś wie, ile ten filmik ma (zapewne dni)?
podpis użytkownika
Kto czyni dobro, znajduje dobro.
Rozumiem, że maseczek nie mieli i ktoś podp🤬lił?
Poznań i wszystko jasne
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

Poznań i wszystko jasne

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Co tam się odj🤬o że tak zdecydowana interwencja policji?
Znalazłem chyba całe wideo film na YouTube.
,,Policja wyrzekła się Boga! Ksiądz skrytykował maseczki, został brutalnie wyniesiony z kaplicy''
Znalazłem chyba całe wideo film na YouTube.
,,Policja wyrzekła się Boga! Ksiądz skrytykował maseczki, został brutalnie wyniesiony z kaplicy''
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
Ten kapłan już dawno został zawieszony w czynnościach przez Kościół
aradd napisał/a:
Łooo panie, coś czuje że niezła zawier🤬a się z tego zrobi. Ktoś wie, ile ten filmik ma (zapewne dni)?
onet.pl/informacje/onetpoznan/koronawirus-poznan-policja-wyniosla-ksie...
Powinni od razu wsadzać w kaftany razem z tymi ograniczonymi umysłowo wyznawcami. To są ludzie chorzy psychicznie bredzą coś o pejsatych mesjaszach i ż🤬dowskich gospodarzach.
Ksiądz Michał Woźnicki, mimo że został wyrzucony w 2018 r. z Towarzystwa Salezjańskiego, wciąż mieszka i odprawia msze tzw. trydenckie (w obrządku łacińskim) w siedzibie Domu Zakonnego Towarzystwa przy ul. Wronieckiej w Poznaniu. Zgromadzenie Salezjańskie przed poznańskim sądem domaga się jego eksmisji.
pomorska.pl/policja-weszla-na-msze-w-poznaniu-i-wyprowadzila-ksiedza-b...
pomorska.pl/policja-weszla-na-msze-w-poznaniu-i-wyprowadzila-ksiedza-b...
prądem kleche i stare baby
podpis użytkownika
Żyje w kraju absurdów.
O ja p🤬le jak nie trawie psów i kościoła tak teraz mnie zaimponowali coś pięknego jeszcze ta babę powinni zabrać