W czwartek, 5 grudnia, na Uniwersytecie Ekonomicznym odbył się wykład ks. prof. Pawła Bortkiewicza pt. „Czy gender to dewastacja człowieka i rodziny?”.
Został niestety zakłócony przez margines społeczny i zdegenerowane lewactwo, a oto dowód:
Akcja główna od 13 minuty.
Szkoda że ich nie potraktowali profilaktyczną kulą w łeb.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-08, 15:27
konto usunięte
2013-12-08, 15:42
boring movie
i nie mówcie lewakom "pal ci w dupę' bo dla nich to sympatyczne życzenia świąteczne...
konto usunięte
2013-12-08, 15:53
Ksiądz profesor? Świetny oksymoron!
konto usunięte
2013-12-08, 16:14
Rok 2013, a ten materiał jest w 240p? Zanim odpaliłem to myślałem, że to jakiś materiał sprzed 30 lat.
konto usunięte
2013-12-08, 17:06
Rzygać się chce na tę czarną hołotę i na tę tęczową hołotę.
konto usunięte
2013-12-08, 17:07
Ścierwo, bo inaczej się nie da.
konto usunięte
2013-12-08, 17:15
A prawda jest taka, że jeżeli ma być wolność słowa, po drugie to uniwersytet, to żadna z grup nie ma prawa przerwać wykładu gości. Każdy niech powie co chce, nawet największą głupotę, a audytorzy mogę polemizować, a nie wrzeszczeć i robić cyrk.
konto usunięte
2013-12-08, 17:24
Brawo, brawo! Cieszy mnie taki widok. Oby częściej zdarzały się takie sytuacje. Może ludzie przejrzą na oczy, że gender to najgorsze ścierwo!
konto usunięte
2013-12-08, 19:57
konto usunięte
2013-12-08, 20:10
Czy tylko ja uważam, że profesorowi, osobie wysoce wykształconej z tytułem naukowym nadanym przez prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej nie powinno się przerywać wykładu bez względu na jego temat? Jak można być tak niewychowanym bydłem, które dupę wyżej ma niż sra? Ogólnie nie powinno się nikomu przerywać wypowiedzi nawet zwykłemu szaremu Kowalskiemu. Od przedstawiania swoich poglądów istnieją fora internetowe czy dyskusja lub ew. pytania zadawane na koniec wykładu. Takie bydło powinno zostać natychmiastowo wydalone z uczelni z wilczym biletem w zębach.