Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
r................4 2016-06-21, 11:47 9
Stary trick, hamowanie głową.
Zgłoś
Miroo 2016-06-21, 14:58
Całkiem dobrze mu wyszło
Zgłoś
WeedLover 2016-06-21, 15:02
Zatrzymał się na drugim pudle, jak Willie Kojot na ścianie z namalowanym tunelem.

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
crackit 2016-06-21, 18:46
przez sport do kalectwa... I Like It!
Zgłoś
koxu42 2016-06-21, 20:13
Sport to zdrowie!
Zgłoś
InnyName 2016-06-21, 20:14 1
Hmm, w zasadzie komu się to nie zdarzyło, no, pewnie tym ludzikom które cały WF siedziały na ławce ze zwolnieniem od mamy, bo z tego co pamiętam, chyba każdy w końcu wyj🤬 się czy bardziej czy mniej efektownie na gimnastyce czy innych ze sportów szkolnych. Tak więc dla mnie ... nic śmiesznego, kto nie próbuję temu się nic nie dzieje

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
DeSlay 2016-06-24, 9:52
Kiedyś mi pod nogami odskocznia ( trampolina? No takie drewniane coś do obijania się, nie znam nazwy profesjonalnej) pękła i rozprężyła się. Wy$#@ło mnie zdrowo w górę. Profit: przeskoczyłem skrzynie. Ale materac też.
Zgłoś