📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:50
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

bambinizm napisał/a:
można ich przegonić widłami do siebie
Ogólnie dość zorientowany jesteś, ale my nic w tym państwie nie możemy. Ludzi świadomych jest może 10% może mniej . Jak tylko jakiś Braun zacząłby miec poparcie - strategiczne media zniszczą go w jeden dzień. Znajdzie się jakaś baba co powie "on mie bił 20 lat temó" - naród spermiarzy uwierzy. Polska nie jest polskim państwem i oby nas nie pogonili w okopy.
Aaltonen napisał/a:
Nie wiem czy KATOZ🤬BY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.
zaproś tego ISLAMISTE do siebie do domu to się przekonasz kto gorszy
Geraldinio napisał/a:
chodźcy z Ukrainy otrzymali takie samo wsparcie socjalne jak Polacy
Bredzisz ruska onuco. Polacy NIGDY nie mieli dopłat do zakwaterowania - 50 zł dziennie. Polacy nie mieli darmowej komunikacji (tu tylko Ukrainki miały taki przywilej).
Geraldinio napisał/a:
Podstawa prawna, li
Przyznaj gamoniu, że nawet nie próbowałes znaleźć rozporządzenia o jakże zaskakującej nazwę "ROzporządzenie o pomocy jaka otrzymują osoby ubiegające się o status uchodźcy" - czy jakoś tak. Przyznaj bucu, że do ustawy (o jakże zaskakującej nazwie) Ustawa o cudzoziemcach też nie zajrzałeś. Tam jest jak byk. Przypominam, że 2100 było w 2015. Potem PiS to zmienił. Jak ostatnio patrzyłem było chyba 900 zł. A teraz cie zszokuję ruska onuco - Tusk po wyborach wprowadzi zasiłek 1000 Euro - taki jak w Niemczech.
Geraldinio napisał/a:
Tusk morduje noworodki pijąc ich krew i przekazując energię Niemcom, więc nie ma o czym mówić
Bredzisz ruski trolu.

Prosty napisał/a:
Ty to raczej nice high dziewczynko
Ty się chyba serio zesrałeś. Miej ostatnie zdanie 🫡
@zn506: Wszystko ładnie, pięknie, ale cytaty nie pokleiło. Nie mam jednak z tym kłopotu, bo zdaje się, że adresat tych zacnych uwag też sam nie wie co chce przekazać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie