📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwolennicy Jarusia i Korwina nazywają się prawicowcami, to powinni być przedsiębiorczy ludzie, przemysłowcy prywatna inicjatywa, klasa średnia. A z tego co czytam to banda zapyziałych nieudaczników, mało przedsiębiorczych, bez kasy. Typowy elektorat lewicy
Łączy ich obłęd szukania wroga odpowiedzialnego za ich nieszczęścia.

Łączy ich obłęd szukania wroga odpowiedzialnego za ich nieszczęścia.

@vass
Skąd ci się wzięło przekonanie, że prawicowiec od razu popiera Jarosława? I ciekawe gdzie wyczytałeś, że prawicowcy to "banda zapyziałych nieudaczników"? Pewnie w GW...
Skąd ci się wzięło przekonanie, że prawicowiec od razu popiera Jarosława? I ciekawe gdzie wyczytałeś, że prawicowcy to "banda zapyziałych nieudaczników"? Pewnie w GW...
Sanguinius92 napisał/a:
@vass
Czytam komentarze na sadolu i wyciągam wnioski.
Traktujesz sprawy wybiórczo napisałem też o Korwinie.
No nie powiesz mi, że zwolennik Jarka nazwie się Lewicowcem.

@sebeks
Nie spinaj sie stary niepotrzebnie. Nieudacznicy jak zwykle najwiecej krzycza a Ty rob swoje i ciesz sie z zycia. Ci wszyscyi krzykacze internetowi zawsze beda winic innych za swoje niepowodzenia.
Nie spinaj sie stary niepotrzebnie. Nieudacznicy jak zwykle najwiecej krzycza a Ty rob swoje i ciesz sie z zycia. Ci wszyscyi krzykacze internetowi zawsze beda winic innych za swoje niepowodzenia.

Umowy śmieciowe dają naprawdę dobry start , tak samo utrzymywanie nie rentownych Polskich Lini Lotniczych zamiast małych przedsiębiorstw które dają miejsca pracy i dochody. Tak, tak Tusk świetnie rządzi a banda uczciwych (w miare) nieudaczników tylko narzeka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie