HariDee napisał/a:
Ci wspomniani 'polacy' gowno zrobia, dalej zap🤬laja na budowie.
Nie p🤬l już, tylko idz wymieszać cement.

śmieszy mnie banda gówniarzy narzekająca na Tuska
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedoj🤬y za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedoj🤬y za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie

sebeks napisał/a:
P🤬lisz aż się ziemia trzęsie. Jakbyś nie był durnym ignorantem, to wiedziałbyś, że niektórzy nawet nie mają kasy na tzw. "start". Więc <niech ktoś dokończy bo niedługo przekroczę limit >
@up z chęcią
P🤬lisz bzdury j🤬a lewacka k🤬o. Rozumiem że według Ciebie dobre jest gdy byli ormowcy, zomowcy i inne ścierwa dostają po 10 tysiaków na emeryturę gdy ci którzy walczyli o Polskę bez komunizmu klepią j🤬ą biedę? P🤬lnij ty się w łeb. tuska i tobie podobnych na gałąź k🤬a.

Cytat:
P🤬lisz bzdury j🤬a lewacka k🤬o. Rozumiem że według Ciebie dobre jest gdy byli ormowcy, zomowcy i inne ścierwa dostają po 10 tysiaków na emeryturę gdy ci którzy walczyli o Polskę bez komunizmu klepią j🤬ą biedę? P🤬lnij ty się w łeb. tuska i tobie podobnych na gałąź k🤬a.

Abgda,
Czy chodzi o synonim słowa "wytegowywuj", tudzież "wyjdź"?
sebeks,
To, że ktoś nie umie "zadbać o własną dupę" to jedno ale za panowania Donalda jest tak c🤬jowo, że nawet dobrze ogarnięci ludzie NIE MOGĄ zadbać zbyt skutecznie o siebie.
Wcześniej pisałem podobnie ale teraz powtórzę...
Sam jestem przykładem.
Chętnie założę własny gabinet -nie napiszę czym się zajmuję
- ale nie zrobię tego gdyż przepisy każą mi zapierniczać ruski rok po urzędach bo normy coś tam, bo lokal coś tam, bo mi się but kuźwa rozwiązał
.
Już wolę pracować pod kimś, a mieć spokój z durnymi, uprzykrzającymi życie przepisami i pierdzielniętą biurokracją.
No nic tylko niedługo wyjechać w piździec i zostawić ten polski grajdołek
Cytat:
Więc <niech ktoś dokończy bo niedługo przekroczę limit >
Czy chodzi o synonim słowa "wytegowywuj", tudzież "wyjdź"?

sebeks,
sebeks napisał/a:
w Polsce NIGDY nie było lepiej, a jak ktoś jest niedoj***ny za przeproszeniem i nie umie zadbać o własną dupę to złość należy kierować wyłącznie na siebie
To, że ktoś nie umie "zadbać o własną dupę" to jedno ale za panowania Donalda jest tak c🤬jowo, że nawet dobrze ogarnięci ludzie NIE MOGĄ zadbać zbyt skutecznie o siebie.
Wcześniej pisałem podobnie ale teraz powtórzę...
Sam jestem przykładem.
Chętnie założę własny gabinet -nie napiszę czym się zajmuję

Już wolę pracować pod kimś, a mieć spokój z durnymi, uprzykrzającymi życie przepisami i pierdzielniętą biurokracją.
No nic tylko niedługo wyjechać w piździec i zostawić ten polski grajdołek