Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przesłuchanie świadka
Pantilion • 2022-06-12, 7:17

"18-letnia elblążanka przeżyła szok podczas przesłuchania w charakterze świadka w Komendzie Miejskiej w Elblągu. Policjanci ją wyzywali, grozili, próbowali zabrać telefon. Nastolatka to wszystko nagrała i powiadomiła prokuraturę."

Zaczynamy gównoburzę

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Driver19cm 2022-06-12, 9:45 20
Mi wsadzali do ryja, j🤬i, gw🤬cili i jakoś nie latałem po

prokuraturach. Może dlatego, że mi się podobało

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
C0C0JUMBO 2022-06-12, 9:47 2
0_rafiks_0 napisał/a:

Uuuu...widac spore niedoj🤬ie mozgowe

Morda patolu 500+ ... Nie wstyd Ci?
Zgłoś
Sztruks 2022-06-12, 10:02 4
„Racja po połowie?” Że wyciągają „sztukę” i straszą ze włożą jej do skarpety i będzie miała z tego przypał ? To czyste sk🤬ysyństwo
Szakhal napisał/a:

Łapcie linka, bo Autor jakoś się nie kwapi wrzucenia jakiegokolwiek źródła. Bo przecież gównoburza jest najważniejsza
Co do nagrania - racja jest po połowie. Policjanci przesadzili, zaś jeśli by ją pogłaskali po główce i przytulili, wątpię by coś od niej uzyskali. Czy by uzyskali te dane w inny sposób? Możliwe.
Niemniej przy każdej takiej sprawie, każdy wymaga by policja była kryształowo czysta, bardziej jak święci. A prawda jest taka, że każdy z nas ma sk🤬ysyna w sobie i niezależnie od roboty wykorzystujemy go świadomie lub nie w robocie.

Zgłoś
szwarc_one 2022-06-12, 10:02 3
kretowicz14 napisał/a:

Jak lubisz gdy Ci ktoś k🤬sa to mordy wkłada to Twoja sprawa, ja bym to zgłaszał od razu.

Nie chciałem im powiedzieć skąd mam trawę to mnie nap🤬lali dzbanie j🤬y a też wtedy miałem 18 lat i nie płakałem jak p🤬da. A co do k🤬sa w mordzie to współczuję bidulku że cię tak przec🤬lili frajerze zaj🤬y ;*
Zgłoś
zwierzak30 2022-06-12, 10:11 11
Nie wiem czy w Polsce jest miasto podlejsze od Elbląga.Swojego czasu miało miano "wioski olimpijskiej".Co drugi łaził w dresach i wyglądał jak gumbas z Mario Bros.Maluśkie mózgi z wielkimi ciałkami .Zagęszczenie patusów w tym mieście jest przeogromne.
Stałem kiedyś tam na bramce w "Kazamatach".
Zgłoś
szwarc_one 2022-06-12, 10:13
zwierzak30 napisał/a:

Nie wiem czy w Polsce jest miasto podlejsze od Elbląga.Swojego czasu miało miano "wioski olimpijskiej".Co drugi łaził w dresach i wyglądał jak gumbas z Mario Bros.Maluśkie mózgi z wielkimi ciałkami .Zagęszczenie patusów w tym mieście jest przeogromne.
Stałem kiedyś tam na bramce w "Kazamatach".

Ciężka praca mówisz ? ;>
Zgłoś
Pan_Cernik 2022-06-12, 10:13 12
No to psy będą miały nauczkę jak się z takimi gówniarzami postępuje.

Najpierw poprosić o telefon a jak gówniarz nie odda to na 24 za cokolwiek i sami sobie wezmą. A jak będzie jeszcze szczeniak pyskował to na 3 miechy do śledczego że podejrzenie współpracy, matactwo czy tam coś innego. I od razu mu przejdzie cwaniakowanie...
Zgłoś
NataliaW 2022-06-12, 10:24 5
Ciekawe o co chodziło, czy o znalezienie jakiegoś domorosłego dilera. I w tym przypadku winne jest państwo bo narkotyki powinny być zdepenalizowane. A pies jak pies chce się wykazać.
Czy chodziło o znalezienie jakiegoś kmiota ktory np zgw🤬cił inna dziewczynę, a ta "niewinna 18latka" go przyprowadziła... W takim wypadku żeby wyśpiewała kto to jest to nawet pręta nagrzanego do czerwoności mogliby jej w cipe wsadzić i nie byłoby mi jej szkoda.
Wiedz rada dla sadoli, nie osądzajcie jak gówno wiecie.

Ciekawe o co chodziło, czy o znalezienie jakiegoś domorosłego dilera. I w tym przypadku winne jest państwo bo narkotyki powinny być zdepenalizowane. A pies jak pies chce się wykazać.
Czy chodziło o znalezienie jakiegoś kmiota ktory np zgw🤬cił inna dziewczynę, a ta "niewinna 18latka" go przyprowadziła... W takim wypadku żeby wyśpiewała kto to jest to nawet pręta nagrzanego do czerwoności mogliby jej w cipe wsadzić i nie byłoby mi jej szkoda.
Więc* rada dla sadoli, nie osądzajcie jak gówno wiecie.
Zgłoś
Prosty 2022-06-12, 10:32 27
Pan_Cernik napisał/a:

No to psy będą miały nauczkę jak się z takimi gówniarzami postępuje.
Najpierw poprosić o telefon a jak gówniarz nie odda to na 24 za cokolwiek i sami sobie wezmą. A jak będzie jeszcze szczeniak pyskował to na 3 miechy do śledczego że podejrzenie współpracy, matactwo czy tam coś innego. I od razu mu przejdzie cwaniakowanie...

No chyba cie poj🤬o typie....

Za k🤬a nic bili nas, karali pałami, gazowali , bo pato rodzice i co też k🤬o mnie na dołek albo na sledczak za to że stary się mój w gangsterkę bawił??? Za czyje bledy ta dziewczyna ma placic ?? Nie chce gadac ?niech nie gada
ma k🤬a prawo. Oni nie mają prawa się c🤬lu znęcać nad cywilami by popchnąć śledztwo. "Maja tam kamery itp" to juz na k🤬a kamery zdjecie drukowac do telewizji podac a nie dzieci dreczyc sk🤬ysynu.Mam nadzieję Psie ze zrobia z tobą to co z tym psem z pewnego miasta w Polsce co dręczył małolatów bo mu się córka k🤬ila po prostu zajebią na służbie. A co do policji nic nie mam ale jebac takie psy jak ty k🤬o

Zgłoś
t................e 2022-06-12, 10:40 47
Normalne działanie policji
Gówniara chciała przycwianiakowac i kryć jakiegoś łebka nastoletniego patusa.
Krzywdy jej nie zrobił, trochę nakrzyczał bo inaczej nic by nie powiedziała.
Powinna dostać zarzut za składanie fałszywych zeznań i za współpracę z oskarżonym.
No i k🤬sa do buzi.
Zgłoś
szwarc_one 2022-06-12, 10:56 8
To jest k🤬a przesłuchanie a nie takie p🤬lenie kotka za pomocą młotka

Zgłoś
Mietek7567 2022-06-12, 10:58 18
trytodie napisał/a:

Normalne działanie policji
Gówniara chciała przycwianiakowac i kryć jakiegoś łebka nastoletniego patusa.
Krzywdy jej nie zrobił, trochę nakrzyczał bo inaczej nic by nie powiedziała.
Powinna dostać zarzut za składanie fałszywych zeznań i za współpracę z oskarżonym.
No i k🤬sa do buzi.

JPRDL i później mamy w kraju podwójne standardy przez takie osoby jak ty.
Pies przez całe przesłuchanie powinien zwracać się do niej per pani i nie odważyć się jej dotknąć ani nawet podnosić na nią głosu.
Osoby z takich służb czy sądownictwa powinny być przykładnie karane zawsze najwyższym wymiarem kary przewidzianym w KK/KW.
To nie jest jakaś Brazylia czy inna afrykańska dzicz żeby policjant czy ktokolwiek inny sobie na takie coś pozwalał.
Zgłoś
tarpan 2022-06-12, 11:37 16
Pies nie poradził sobie z emocjami. Do tej pory mandaty za brak maseczki wystawiał a tu nagle takie wyzwanie. Te służby były, są i będą skompromitowane na zawsze. 99% to nieudacznicy pracują, bo dziadek i tata był w milicja. Ja też będę stróżem prawa.
Zgłoś
Heliar 2022-06-12, 11:45 4
Proponuję doj🤬 za ukrywanie przestępcy. Przestanie udawać głupią.

Prosty napisał/a:

No chyba cie poj🤬o typie....
Za k🤬a nic bili nas, karali pałami, gazowali , bo pato rodzice i co też k🤬o mnie na dołek albo na sledczak za to że stary się mój w gangsterkę bawił??? Za czyje bledy ta dziewczyna ma placic ?? Nie chce gadac ?niech nie gada
ma k🤬a prawo. Oni nie mają prawa się c🤬lu znęcać nad cywilami by popchnąć śledztwo. "Maja tam kamery itp" to juz na k🤬a kamery zdjecie drukowac do telewizji podac a nie dzieci dreczyc sk🤬ysynu.Mam nadzieję Psie ze zrobia z tobą to co z tym psem z pewnego miasta w Polsce co dręczył małolatów bo mu się córka k🤬ila po prostu zajebią na służbie. A co do policji nic nie mam ale jebac takie psy jak ty k🤬o

Co za debil
Zgłoś
~Dostojny 2022-06-12, 11:56 5
C0C0JUMBO napisał/a:

Przesłuchanie w charakterze świadka?... Zwolnienie dyscyplinarne dla szmaciarza za brak szacunku, agresję i słownictwo. I mam wyj🤬e jak się ktoś nie zgadza. Cholerny milicjant. Widzę że milicja szybko złapała trend a'la komuny wprowadzany przez rząd.

Oj synek synek

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie