Nie wiem czy w Polsce jest miasto podlejsze od Elbląga.Swojego czasu miało miano "wioski olimpijskiej".Co drugi łaził w dresach i wyglądał jak gumbas z Mario Bros.Maluśkie mózgi z wielkimi ciałkami .Zagęszczenie patusów w tym mieście jest przeogromne.
Stałem kiedyś tam na bramce w "Kazamatach".
No to psy będą miały nauczkę jak się z takimi gówniarzami postępuje.
Najpierw poprosić o telefon a jak gówniarz nie odda to na 24 za cokolwiek i sami sobie wezmą. A jak będzie jeszcze szczeniak pyskował to na 3 miechy do śledczego że podejrzenie współpracy, matactwo czy tam coś innego. I od razu mu przejdzie cwaniakowanie...
Ciekawe o co chodziło, czy o znalezienie jakiegoś domorosłego dilera. I w tym przypadku winne jest państwo bo narkotyki powinny być zdepenalizowane. A pies jak pies chce się wykazać.
Czy chodziło o znalezienie jakiegoś kmiota ktory np zgw🤬cił inna dziewczynę, a ta "niewinna 18latka" go przyprowadziła... W takim wypadku żeby wyśpiewała kto to jest to nawet pręta nagrzanego do czerwoności mogliby jej w cipe wsadzić i nie byłoby mi jej szkoda.
Wiedz rada dla sadoli, nie osądzajcie jak gówno wiecie.
Ciekawe o co chodziło, czy o znalezienie jakiegoś domorosłego dilera. I w tym przypadku winne jest państwo bo narkotyki powinny być zdepenalizowane. A pies jak pies chce się wykazać.
Czy chodziło o znalezienie jakiegoś kmiota ktory np zgw🤬cił inna dziewczynę, a ta "niewinna 18latka" go przyprowadziła... W takim wypadku żeby wyśpiewała kto to jest to nawet pręta nagrzanego do czerwoności mogliby jej w cipe wsadzić i nie byłoby mi jej szkoda.
Więc* rada dla sadoli, nie osądzajcie jak gówno wiecie.
Pies nie poradził sobie z emocjami. Do tej pory mandaty za brak maseczki wystawiał a tu nagle takie wyzwanie. Te służby były, są i będą skompromitowane na zawsze. 99% to nieudacznicy pracują, bo dziadek i tata był w milicja. Ja też będę stróżem prawa.