"18-letnia elblążanka przeżyła szok podczas przesłuchania w charakterze świadka w Komendzie Miejskiej w Elblągu. Policjanci ją wyzywali, grozili, próbowali zabrać telefon. Nastolatka to wszystko nagrała i powiadomiła prokuraturę."
Zaczynamy gównoburzę
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Bardzo fachowe przesluchanie w wykonanoi Panow z policji. widzieli na kamerach te j🤬a placzaca szmate z tym patusem to dojechali ja tak jak trzeba bylo zeby zaczela gadac. to nie byla niewinna dziewczyna, tylko j🤬a cwaniara patusiara. c🤬j w takich ludzi.
K🤬a, tak źle i tak nie dobrze.
Jak zleją temat i umorzą z powodu niemożliwości zidentyfikowania winnego, źle. Jak postraszą na przesłuchaniu by znaleźć, też źle.
Najlepiej niech zlikwidują w ogóle policje i wszyscy będą robić co im się święcie podoba.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
K🤬a, to tylko świadek, a kulsony myślą, że złapali zabójcę Papały. Chciałby posłuchać wersji z oskarżonym
szwarc_one napisał/a:
Mnie gazem po ryju j🤬i, bili i jakoś nie latałem po prokuraturach, nic takiego tam się nie stało ja bym to umorzył w p🤬du
fajnych masz rodziców
szwarc_one napisał/a:
Mnie gazem po ryju j🤬i, bili i jakoś nie latałem po prokuraturach, nic takiego tam się nie stało ja bym to umorzył w p🤬du
jak nie umiesz normalnie prowadzić konwersacji to nap🤬lają takie tępe mózgi jak ty ! A potem ola boga biją policja, milicja bije ratunku ałaaaaaaaa !
kretowicz14 napisał/a:
Jak lubisz gdy Ci ktoś k🤬sa to mordy wkłada to Twoja sprawa, ja bym to zgłaszał od razu.
No chyba że byłbyś właścicielem rozj🤬ego samochodu
Policja to bandyci w granatowych mundurach. Tańczą tak jak im Kamiński zagra.
Laska zostala zatrzymana z patusem , bo rozj🤬i komus auto po alko a na drugi dzien udaje, ze go nie zna xD policjant mial prawo sie wkuric.
Heliar napisał/a:
Proponuję doj🤬 za ukrywanie przestępcy. Przestanie udawać głupią.
Co za debil
Idź k🤬a nie wiem małolatów psą ponaganiaj żeby się mogli wyżyć bo to przecież słuszne. K🤬a klaun
C0C0JUMBO napisał/a:
Przesłuchanie w charakterze świadka?... Zwolnienie dyscyplinarne dla szmaciarza za brak szacunku, agresję i słownictwo. I mam wyj🤬e jak się ktoś nie zgadza. Cholerny milicjant. Widzę że milicja szybko złapała trend a'la komuny wprowadzany przez rząd.
Ty wiesz tyle o komunie co student o pracy...
Kręćcie gownoburze ruscy wydają kupę rubli żeby takie sytuacje miały miejsce, to jest trybunał praw człowieka, zgłaszajcie do BSW piszcie o tym wszędzie będzie beka jak się k🤬y wj🤬y
C0C0JUMBO napisał/a:
Przesłuchanie w charakterze świadka?... Zwolnienie dyscyplinarne dla szmaciarza za brak szacunku, agresję i słownictwo. I mam wyj🤬e jak się ktoś nie zgadza. Cholerny milicjant. Widzę że milicja szybko złapała trend a'la komuny wprowadzany przez rząd.
No nie powiedziałbym nie chciała mieć przej🤬e a bawienie się w złego policjanta to dobra gra, kryła jakąś k🤬ę co rozj🤬 komuś samochód, (pan policjant dobrze powiedział "a jakby twojemu ojcu rozwaliłby samochód" także nie obwiniaj nikogo (on tylko swoją robotę wykonuję lol) dziękuje.
djpyza napisał/a:
jak nie umiesz normalnie prowadzić konwersacji to nap🤬lają takie tępe mózgi jak ty ! A potem ola boga biją policja, milicja bije ratunku ałaaaaaaaa !
Czy ty z c🤬ja spadłeś czy naprawdę jesteś taki niedoj🤬y Johny ?
djpyza napisał/a:
Z resztą mi pies powiedział że dostałem bo sp🤬alalem a bidulek musiał biegać i szukać
vifon125 napisał/a:
fajnych masz rodziców
Za to bym ci wyjurwil w czajnik ale na necie nie ma co się napinać dz🤬ko bez szkoły
W Piekarach śląskich jeszcze gorsi są ! Tylko karać i gnębić obywateli...
Psiarnia bardzo dobrze postąpiła z 18-letnią Karyną, która kryła swojego patologicznego kolesia, który uszkodził samochód taksówkarzowi. Powinni jeszcze sprzedać te klapsy na pysk gówniarze za cwaniakowanie i utrudnianie śledztwa i posadzić na dołek na 48h, to by j🤬ą gówniarę trochę przytemperowało i nauczyła by się życia w zgodzie ze społeczeństwem.
Wy tam pedały w rurkach szczekające na psiarnie ścisnąć srom!Życie to nie j🤬y tefałen!!
Sprawa wyjaśniona, dziękuję, dobranoc. Można się rozejść,