"18-letnia elblążanka przeżyła szok podczas przesłuchania w charakterze świadka w Komendzie Miejskiej w Elblągu. Policjanci ją wyzywali, grozili, próbowali zabrać telefon. Nastolatka to wszystko nagrała i powiadomiła prokuraturę."
Zaczynamy gównoburzę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woytasw napisał/a:
To sprawdzone metody. Dobry- zły policjant.
Gówniara nic by nie powiedziała a tak zaczeła ładnie śpiewać.
To był ten dobry policjant a gdzie ten zły?
konto usunięte
2022-06-12, 17:37
Koleżanka pouczy, bo on nie umie czytać
A bo wy myślicie, że grzecznie i uprzejmie coś się da wyciągnąć od patusiary?
Jak slysze jak kobieta rozmawia w taki sposob to juz wiem, ze ma cos na sumieniu. Zapamietajcie Panowie sposob mowienia tej dziewczyny. Gdyby tak nie zostala poyraktowana, nie powiedziala by nic. Teraz jeszcze chce zrobic kolo dupy policjantom. Gad sie nigdy pokory nie nauczy.
konto usunięte
2022-06-12, 19:53
Z drugiej strony z tym współczesnym bydłem bo młodzieżą bym tego nie nazwał, człowiekiem tym bardziej trzeba krótko, po prostu społeczeństwo nam się za bardzo wyzwoliło.
Ale to nie jest tak, że w tej sytuacji na protokole rządamy zapisu że zeznania pod groźbami i przymusem i mogą sobie w dupę je wsadzić?