👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wycinek z dośc ciekawego filmu z serii "Girls Gone Wild" (koneserzy być może podadzą nawet konkretny odcinek
W dalszej części filmiku okazuje się, że typiarka ma ledwo 17 lat więc i tak zgodnie z amerykanskim prawem nie mogli pokazac nic w czym się specjalizują, ale i tak połowa jej wdzięków jest widoczna bez rozbierania

Cytat:
Ale jakby ktoś np. filmował waszą dziewczynę komentując przy tym "zajebista dupa" też byście byli zadowoleni? Pewnie przybilibyście piątkę z takim typem.
Oczywiście że tak, tylko gdy nie będzie patrzyła.
Takah napisał/a:
To coś w jej rękach to jakieś nowe formy patelni? Rozumiem, że na plaży była interesująca wyprzedaż.
Zabiłeś mnie xD

Tępa suka i tyle, nie ma nad czym się rozwodzić.... nie kapuję jej zachowania, może czegoś się wstydzi??
A ja tam wychodzę z założenia że jak suka wyciąga do Ciebie łapy to masz pełne prawo jej je wykręcić
Ajjtt

@Takach: drewniane rakietki do odbijania gumowej piłeczki. Dosyć popularne w nadmorskich miejscowościach, kiedyś jak wyjdziesz z domu to może się z takimi spotkasz:)

mazuch napisał/a:
@Takach: drewniane rakietki do odbijania gumowej piłeczki. Dosyć popularne w nadmorskich miejscowościach, kiedyś jak wyjdziesz z domu to może się z takimi spotkasz:)
Istnieje coś poza moim domem? Myślałem, że to tylko pustka, a pieniądze same się zarabiają i jedzenie samo wskakuje do lodówki, prąd bierze się z patrzenia na monitor etc.

Misiekman napisał/a:
@Up
Możesz powiedzieć po c🤬j streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...![]()
Wybacz, nie przewidziałem że są tutaj tacy ludzie jak Ty. Masz piwo w ramach przeprosin.

Hm za pierwsze uderzenie tą paletko podobną patelnia dostała by gonga w pape aż by na tej ładnej dupie usiadła z wrażenia....
Czego się spodziewało to głupie dziewczę tak się ubierając ? może, że przejdzie plażą (tudzież w pobliżu) nie zauważona jak murzyn w nocy ?
Głupia laska ...
Czego się spodziewało to głupie dziewczę tak się ubierając ? może, że przejdzie plażą (tudzież w pobliżu) nie zauważona jak murzyn w nocy ?
Głupia laska ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie