👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To coś w jej rękach to jakieś nowe formy patelni? Rozumiem, że na plaży była interesująca wyprzedaż.
Koleś ją sprowokował....tzn..i tak miał racje bo fajna dupa... Nie no h🤬j tam, nie bede jej bronił!! Poj🤬a jakaś. Ziomek jej mówi że fajna dupa i wgl a ta foch i woła tate. W dodatku biega z jakimiś paletkorakietami czy też innymi patelniami....

@Up
Możesz powiedzieć po c🤬j streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Możesz powiedzieć po c🤬j streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...

@up
Jak czytasz najpierw komentarze, to nie dziw się że psujesz zobie zabawe
Jak czytasz najpierw komentarze, to nie dziw się że psujesz zobie zabawe

krzysiek0909 napisał/a:
Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny...
Tatuś by jej nikomu nie oddał pewnie więc to nikomu nie grozi.
Haha, najpierw ubierze się tak, że pół dupy jej widać, a potem się wk🤬ia jak ktoś na to zwróci w taki czy inny sposób uwagę
Woman logic.

Ale jakby ktoś np. filmował waszą dziewczynę komentując przy tym "zajebista dupa" też byście byli zadowoleni? Pewnie przybilibyście piątkę z takim typem.
0:35
-take off that camera right now
-its a free "bitch"
-im not free
-take off that camera right now
-its a free "bitch"
-im not free

Amerykański redneck, dziewczyna sobie nie życzy to ten jeszcze naciska. A z drugiej strony powinna podejść i kopnąć go w klejnoty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie