Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
konto usunięte • 2024-11-26, 17:24
W ostatnim tygodniu. (Licząc od 17 Listopada)

Oczywiście nie są to wszystkie przestępstwa które miały miejsce. Filmik autorstwa Katarzyny Sokołowskiej .

P.S Wstawiam to nie z nienawiści do Ukraińców, tylko po to by uświadomić ludziom ile tych przestępstw jest. A to na prawdę garstka z wymienionych. Możecie pisać, że Polak za granicą taki sam, albo Polacy robią to samo w Polsce. Szczerze c🤬j mnie to obchodzi, ale jeśli ukrainiec jeździ naj🤬y, robi burdy, to niech wraca do kraju lub na front. A nie zanieczyszcza nam powietrze.

Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-27, 19:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-11-27, 19:47 1
@Bestia_z_cricolandu: Kupujesz lajki klepane parówką w ekran, z krajów 3ciego świata, za nielegalnie zdobyte Boliwary... ot co, a nie mnie tu na ładne oczy robisz .
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-27, 19:49
Kozłastopa napisał/a:

@: Kupujesz lajki klepane parówką w ekran, z krajów 3ciego świata, za nielegalnie zdobyte Boliwary... ot co, a nie mnie tu na ładne oczy robisz .

Klepie własną parówką z fake kont
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2024-11-27, 20:45 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2024-11-27, 23:33
Zgłoś
spawarka_inwertorowa 2024-11-27, 23:38 1
Dżepetto napisał/a:

Won od Ukraińców

...
Komentarz w temacie black friday • Wysłany: Dzisiaj 21:09 • Post ID: 6834144
Wy polacy byliście i będziecie frajerami
...

powiedzcie mi drodzy sadole kim jest "Dżepetto" ?

"Dżepetto" , puttana, robaccia, liquame, nie wróżę ci dlugiego szczesliwego zycia feccia marcia...
Zgłoś
RodrigoCortez 2024-11-28, 13:08
3 lata co to za kara ? To jest obraz dla Polaków żeby taki Ukr śmieć jeszcze żył za nasze pieniądze, sznur na łeb albo deportacja na front, na pierwszą linię.
Zgłoś
vad14 2024-11-28, 14:12
Zgłoś
darek1234 2024-11-28, 18:02
Zgłoś
darek1234 2024-11-29, 18:47
POLTERGAIST napisał/a:

wiem mykola, ze bolą cię onucki jak to słyszysz, ale napisze jeszcze raz, ruski i ukrainiec to brat po barcie na jednym warsztacie, dla Polaków jesteście dokładnie tym samym a to że się wzajemnie obecnie utylizujecie jest dla Polski jak najbardziej korzystne nawet biorac pod uwagę fakt że musimy za to zapłacić 170 miliardów.

Widzisz, wańka, jak zaczynają onuce śmierdzieć to ci to nie przeszkadza. Ukraińcy walczą z twoją zarazą, ale ty chwalisz swoich. Daj więcej filmów jak twoi bracia mordują innych
Zgłoś
konto usunięte 2024-11-30, 8:29
Zgłoś
darek1234 2024-12-01, 10:46
POLTERGAIST napisał/a:

bracmi mykola to wy z kacapkami jesteście, nam ani ruscy ani wy ukrainSSki chłopaczku braćmi nigdy nie byliście i nigdy nie będziecie. A jak tak ładnie prosisz to coś wieczorkiem wrzucę o twych ukropSSkich braciach i waszych ruZZkich braciszkach

Staraj się, wańka, staraj, może dostaniesz jakąś dyktę między brzozy?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem