👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciałabym z tego miejsca serdecznie podziekować autorowi teraz już mogę umrzeć spokojnie...

@Mexykanin, nie mój drogi - ironia, i tak jak oczekiwałam nie pojąłeś...

I gdzie tu jest zbiornik na fekalia, przecież nie walą wszystkiego w pieluchy.

@Mimson
Bardziej cię obchodzą fekalia niż kosmonauci i kosmos?
Bardziej cię obchodzą fekalia niż kosmonauci i kosmos?

@theormore
Bardziej Cię obchodzą kosmonauci i kosmos niż fekalia?
Bardziej Cię obchodzą kosmonauci i kosmos niż fekalia?

@Yessurr
Kurna, zapomniałem że jestem na Sadisticu. Przepraszam.
Kurna, zapomniałem że jestem na Sadisticu. Przepraszam.
@muscas
cytując majera: "jak cię wykryją że przyj***łaś głupotą to wciskasz kit że ironia
genialne
"
tą twoją ironię to chyba tylko garnki w kuchni pojmują
cytując majera: "jak cię wykryją że przyj***łaś głupotą to wciskasz kit że ironia

tą twoją ironię to chyba tylko garnki w kuchni pojmują

muscas napisał/a:
@Mexykanin, nie mój drogi - ironia, i tak jak oczekiwałam nie pojąłeś...
![]()
Nie pojąłem bo jest tutaj bez sensu ta ironia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie