Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ok, ale kiedy pierwsze serce człowieka dostanie świnia? Prezes już ma swoje lata...
Józwa napisał/a:
No ok, ale kiedy pierwsze serce człowieka dostanie świnia? Prezes już ma swoje lata...
Z reguły mniejsze świni jest na stole. Chciał byś ojebac pierwiastek prezesa z takiego prosiaczka? Haha
Jest dla Ciebie nadzieja Suborg - jeszcze trochę i będziesz mógł zostać biorcą mózgu świni modyfikowanej genetycznie. W końcu ustaną te pedalskie i gówniane wrzuty na hardzie.
To jest przyszłość, wszystkie "wyznania" świata wyp🤬alać od nauki. To samo z IVF !
przecież serce świni ma inne parametry niż ludzkie, to c🤬ja prawda jest że ma podobne świnia organy do człowieka, są pewne drobne niuanse tego typu że to lata świetlne różnicy są w rzeczywistości, pewnie maszyna za niego pompuje bardziej i umrze jak odłączą go. Miałem 5 z biologi w podstawówce wiem co muwie
Czy to oznacza, że ta genetycznie modyfikowana świnia nie żyje? Prokop się zapłacze.
A potem będzie zdz🤬ko jak kolejna fajna choroba przejdzie na ludzi. Ale co tam…
tutaj zdjęcie tej świni:
jozue napisał/a:
przecież serce świni ma inne parametry niż ludzkie, to c🤬ja prawda jest że ma podobne świnia organy do człowieka, są pewne drobne niuanse tego typu że to lata świetlne różnicy są w rzeczywistości, pewnie maszyna za niego pompuje bardziej i umrze jak odłączą go. Miałem 5 z biologi w podstawówce wiem co muwie
ja ci wieże...
A c🤬ja też przeszczepią od świni?
Większość polityków jest już po tym zabiegu.
jozue napisał/a:
Jak miałeś pione to szacunek i tez ci wieze
Jestem zdziwiony, że jeszcze nikt tego tu nie wrzucił XD
3:56