Po akcji funkcjonariusz wydał krótkie oświadczenie.
"Jego zachowanie od początku było bardzo podejrzane, wykonywał polecenia i nie stawiał oporu.
Musiałem wejść w jego głowę, musiałem być krok przed nim, musiałem działać."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bądź tu miłym i praworządnym obywatelem.
konto usunięte
2018-06-29, 17:29
konto usunięte
2018-06-29, 18:00
Gościu minął się z powołaniem. Powinien zostać strażnikiem miejskim
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Syja
2018-06-29, 20:34
@up
Fuck logic
Ale o co wam chodzi? Była prosta komenda, nogi prosto przed siebie, wyprostowane, a nie zgięte. Żeby nie mógł szybko wstać i zwiewać lub zaatakować w pozycji stojącej. Miał się z murzynem wdawać w zapasy czy usiąść obok i pokazać murzynowi jak się prostuje nogi? Albo obmacywać go po nogach ustawiając je jak należy? Może miał mu wiersz napisać?
konto usunięte
2018-06-29, 23:15
Później rasizm, a jak dla mnie to każdy normalny człowiek by zrobił to co mówi mu policjant, ten chciał sobie pośmieszkować, z prowokować, nie wiem, w każdym razie zakpił sobie nawet nie z policjanta, ale z zasad normalnego człowieka. Nie będą mu życia ustawiać jakieś policjanty... oh wait
@up URAGE, może przeczytaj opis?
"Jego zachowanie od początku było bardzo podejrzane, WYKONYWAŁ POLECENIA i nie stawiał oporu.
Musiałem wejść w jego głowę, musiałem być krok przed nim, musiałem działać."
Której części nie zrozumiałeś ?
Nie wykonywał poleceń to dostał taserem. Co w tym dziwnego?
To nie polska policja w której każdy się boi odpowiedzialności za zrobienie krzywdy kryminaliście i ryzykują życiem i zdrowiem, żeby go obezwładnić gołymi rękami.